- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Lehet hogy nem fogalmaztam tisztán
És valószínő, hogy az én elképzeléseim, és a cégé nem teljesen fedik egymást. Az, hogy mi jó a cégnek, és mi jó a felhasználónak az általában nem teljesen ugyanaz. Én felhasználói szemszögből irtam.Amúgy meg, az alapgép az általam leítaktól még pont ugyanolyan "buta" lesz, mert nem lesz billentyüzete, kicsi kijelzője lesz stb. Így mindenképpen szükség lesz valamilyen dzsekire. Ezért adnak alapból 2 darabot. Szerintem úgy volna korrekt hogy a vásárló kiválaszthaná hogy melyikeket szeretné, az alap pl 4-5ből, amik árcédulájukat tekintve kb megegyeznek. Ezen felül plusz tudás érdekében vehet drágábbakat.
Gondolom a jacket-ekben nincs külön proci, meg ilyenek, csak éppen egy más ROM(?), amiben más rendszer van, de ezt ugyanúgy a alap modu hajtja meg. Ezért mondtam hogy kellően erősnek kell lennie, hogy egy jövőbeli dzsekit is meghajtson. Ha nem így van, és saját procival rendelkezik, akkor nyilván helytelen a feltételezésem, és akkor vissza "mindent"'. Bár azt nehéz lenne elképzelni, hogy az alap kütyü csak a GSM-et szolgáltatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest