Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bejmuller

aktív tag

válasz Viktor0610 #25 üzenetére

Lehet hogy nem fogalmaztam tisztán :)
    És valószínő, hogy az én elképzeléseim, és a cégé nem teljesen fedik egymást. Az, hogy mi jó a cégnek, és mi jó a felhasználónak az általában nem teljesen ugyanaz. Én felhasználói szemszögből irtam.

Amúgy meg, az alapgép az általam leítaktól még pont ugyanolyan "buta" lesz, mert nem lesz billentyüzete, kicsi kijelzője lesz stb. Így mindenképpen szükség lesz valamilyen dzsekire. Ezért adnak alapból 2 darabot. Szerintem úgy volna korrekt hogy a vásárló kiválaszthaná hogy melyikeket szeretné, az alap pl 4-5ből, amik árcédulájukat tekintve kb megegyeznek. Ezen felül plusz tudás érdekében vehet drágábbakat.

Gondolom a jacket-ekben nincs külön proci, meg ilyenek, csak éppen egy más ROM(?), amiben más rendszer van, de ezt ugyanúgy a alap modu hajtja meg. Ezért mondtam hogy kellően erősnek kell lennie, hogy egy jövőbeli dzsekit is meghajtson. Ha nem így van, és saját procival rendelkezik, akkor nyilván helytelen a feltételezésem, és akkor vissza "mindent"'. Bár azt nehéz lenne elképzelni, hogy az alap kütyü csak a GSM-et szolgáltatja.

Új hozzászólás Aktív témák