- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet hogy nem fogalmaztam tisztán

És valószínő, hogy az én elképzeléseim, és a cégé nem teljesen fedik egymást. Az, hogy mi jó a cégnek, és mi jó a felhasználónak az általában nem teljesen ugyanaz. Én felhasználói szemszögből irtam.Amúgy meg, az alapgép az általam leítaktól még pont ugyanolyan "buta" lesz, mert nem lesz billentyüzete, kicsi kijelzője lesz stb. Így mindenképpen szükség lesz valamilyen dzsekire. Ezért adnak alapból 2 darabot. Szerintem úgy volna korrekt hogy a vásárló kiválaszthaná hogy melyikeket szeretné, az alap pl 4-5ből, amik árcédulájukat tekintve kb megegyeznek. Ezen felül plusz tudás érdekében vehet drágábbakat.
Gondolom a jacket-ekben nincs külön proci, meg ilyenek, csak éppen egy más ROM(?), amiben más rendszer van, de ezt ugyanúgy a alap modu hajtja meg. Ezért mondtam hogy kellően erősnek kell lennie, hogy egy jövőbeli dzsekit is meghajtson. Ha nem így van, és saját procival rendelkezik, akkor nyilván helytelen a feltételezésem, és akkor vissza "mindent"'. Bár azt nehéz lenne elképzelni, hogy az alap kütyü csak a GSM-et szolgáltatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi