- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet hogy nem fogalmaztam tisztán

És valószínő, hogy az én elképzeléseim, és a cégé nem teljesen fedik egymást. Az, hogy mi jó a cégnek, és mi jó a felhasználónak az általában nem teljesen ugyanaz. Én felhasználói szemszögből irtam.Amúgy meg, az alapgép az általam leítaktól még pont ugyanolyan "buta" lesz, mert nem lesz billentyüzete, kicsi kijelzője lesz stb. Így mindenképpen szükség lesz valamilyen dzsekire. Ezért adnak alapból 2 darabot. Szerintem úgy volna korrekt hogy a vásárló kiválaszthaná hogy melyikeket szeretné, az alap pl 4-5ből, amik árcédulájukat tekintve kb megegyeznek. Ezen felül plusz tudás érdekében vehet drágábbakat.
Gondolom a jacket-ekben nincs külön proci, meg ilyenek, csak éppen egy más ROM(?), amiben más rendszer van, de ezt ugyanúgy a alap modu hajtja meg. Ezért mondtam hogy kellően erősnek kell lennie, hogy egy jövőbeli dzsekit is meghajtson. Ha nem így van, és saját procival rendelkezik, akkor nyilván helytelen a feltételezésem, és akkor vissza "mindent"'. Bár azt nehéz lenne elképzelni, hogy az alap kütyü csak a GSM-et szolgáltatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 1 / 2
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest