- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
A LN inkább nyomasztó. Elképesztően jó atmoszférával. Igazi groteszk horror, főleg ha valaki igazán belemerül...
Ez a PN meg tök jó,- a grafikája is- csak az indie címek engem a folyamatos bujkálással idegesítenek. Mind ugyan az a kaptafa.
Amúgy a most megjelent Remothered elég kemény lett, csak az a sok bujkálás... -
Chp
őstag
Az a jellegzetes "majdnem fotorealisztikus" grafika ami nekem nagyon tetszik és a Silent Hill PT-nél is jelen volt, elég rendesen megdobja. Maga amit láttam szerintem túl tömény volt. Ha a végleges játékban is ilyen gyakran lesznek jelenések, előbb - utóbb hozzászokik a játékos és már csak a vállát fogja rángatni ha valami hangot hall.
-
kaito83
csendes tag
Null azaz = 0 félelem érzetet keltett bennem ez a lihegés ami a félelem érzet gerjesztené kifejezetten idegesítő, grafika szép, amúgy jó röhögtem rajta
Little nightmares ezerszer jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Képregény topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest