- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
Sajna látszik h nem fog RSD-vel menni...
Ennél a telefonnál lehetséges fastbootból cmw-et telepíteni? Azt látom h locked a fastboot de esetleg más megközelítése ennek nincs?
vmi paraméterekkel törölni, formázni a particíót, ilyesmire gondolok.
Kínomban kell vmit csinálnom vele, nem hiszem el hogy nincs más módja ennek..na olvasgatok még hátha én nyerem a sört...köszi h foglalkozol ezzel, ha belefutsz vmibe írd meg léci.
-
péjé
őstag
szia,
igen, működött vele, zsírúj telefonként vettem pár hete, abból 2 hete fórumokat böngészek hogy hozhatnám helyre a roppant nagy művemet....ha rátalálok Iguana honlapjára akkor nincs semmi bajom de mivel nem volt bajom így nem kerestem....:-)
Azt gondoltam hogy azon az elven működik ez is mint más andoidos telefonnál...root, cwm, rom.ezt akartam ráhegeszteni amúgy:
cm-11-20140915-NIGHTLY-umts_spyderEZÚTON PÁLYÁZATOT HIRDETEK A TELEFONOM MEGMENTÉSÉRE, FELAJÁNLOM A 12 DOBOZ MEGMARADT PISNER URQUELL TÍPUSÚ SÖRÖMET, A TÖBBIT BÁNATOMBAN MEGITTAM. VAN HÁZIPÁLINKÁM IS.
szabályok:
-bárki nevezhet
-csajok is
-az a győztes akinek a pályaműve alapján helyre tudom állítani a telefont. -
péjé
őstag
szia,
egy próbát megér gondolom...:-)a retail firmware felrakásakor a 6 lépésnél eldobja mindegyik retail fájlt amit találtam...próbáltam Ázsiait mert onnan rendeltem, ez ICS volt, megpróbáltam az angol retailt, ez JB ugye...de nem megy tovább,
'cdt.bin_signed" hibaüzenettel elszáll...Iguana javasolta h próbáljam ezt.
vhogy meg tudod oldani? dropbox v ilyesmi...ha műxik, nem felejtem a sört:-)
-
n.gabbor
újonc
Háló.
Az apn beállításokat a cm automatikusan be húzta én gyakorlatilag csak leellenőriztem de stimmel. Tegnap megpróbáltam egy xda-s tipp alapján az apnconf.xml-t a stock-ból ki másolni es feltenni a főzött romba (mert stock alatt ugye működik) de semmi. Ugye az enyém xt912 De próbáltam erre való cdma-s rommal is az meg nem akarta teljesen felismerni a sim-et. Esetleg még megpróbálom cm11 cdma-val amihez van GSM patch. -
n.gabbor
újonc
egyre izgalmasabb...
mostmár leesett ez a cdma/umts dolog, szóval felbuzdulva leszedtem egy 10.1.3umts-spyder romot de nem hajlandó feltenni az SS. nem hajlandó kicsomagolni a zip-et.valószínüleg mivel letöröltem... jelenleg RSD-vel próbálkozom hogy elkezdjem a kályhától egy stock rommal, de ez meg nem hajlandó felismerni a telefont. (device manager stb minden felmegy és mégsem látja) mind1 egyenlőre küzdök.
láma kérdés de akkor az umts-t nem az xt910-re a cdma-t pedig a xt912-re szánják? -
SztiviVander
addikt
nem tudom a gyári JB mennyivel lesz jobb, nekem van undervolt + hotplug (az is kicsit átparaméterezve) + csomó mindig futó feleleges vacak törölve/hibernálva + greenify + intelli3g. így sokkal többet megy el mint akármelyik kitkat. a csúcs az 2 hete 4n 20óra volt (ebből 4ó29p screen, 10p gsm telefon, kb 3-4 óra viber hívás, 45p bluetooth, rádió rész 116ó szóval no repülőmód). ja és még volt benne 6% nafta.
widgetlocker-t használok. egy darabig fent volt az LG lockscreen is, az is nagyon jó (és annak a reklámjait blokkolja az adblock-os hosts fájlom). go cuccokban az idegesít hogy mindig töltögetik le a hülye appstore-juk reklámjait meg témáit és állandóan tolja az arcodba és amikor az ilyen reklám/ajánlat letöltése épp egy unlocknál jut eszébe akkor laggol mint a fene. -
SztiviVander
addikt
nyilván alapból a gyári JB ugyanúgy lassú mint egy motorolás gyári kitkat lenne. teletömve vackokkal amik a slimben és a cm-ben ki vannak gyomlálva. ezt azonban root-al a jb-n is meg lehet tenni. azért is írtam le sokszor hogy _nálam_ az én általam beállított és kiherélt jb semmivel sem lassabb mint a slim vagy cm kitkat. erről a lockscreen dologról meg annyit hogy a slim/cm -ben sem kernel szintű a lockscreen, ugyanolyan app (csak rendszer app) mint ha te telepítenéd fel. attól meg hogy fentvan a gyári de nem fut mert másikat használsz attól semmivel sem lesz se rosszabb se lassabb a jb sem. aki figyelmes azért észreveszi hogy a google (is) a népszerű appok tudását találja fel spanyolviaszként és építi bele "sajátként" az újabb andoid verziókba. nálam a jb 3,5-4 naponta van töltve átlag 6 óra screen-el, ehez képest a slim meg cm 2 napja (az nálam is annyi) elég sovány
-
enigmawutash
tag
Ténlyeg jobban merül
kb 7oraja megy a teló 64% merült 3 óra screen.(maxx)
Viszont gazdagabb beállításokban a cm11hez képest.jbx-et nem állítottam, apropó azt szoktátok? Default az 1ghz. Most majd a slim 5 próbálom, hátha aztán resuraction remix, mokke (valami ilyesmi), carbon.majd írok tapasztalatokat. Eddig cm11, gyári "kuka", slim merül.
( azt hittem el fogok ájulni az üzem időtől, hat nem....3300mha nem akarom 2g-n használni naAmúgy gps gondom egyikkel se volt, szerencsére.
Ajánlom amúgy mindenkinek a kii keyboardot nagyon jó ingyenes swypeos...álom
-
SztiviVander
addikt
én is használom, nem csak 2G-n (főleg mivel 99%-ban 3G-n van) várja a hívásokat
de szerintem ha neked napi kb 1 óra screen-ed van nekem meg 2 és nálam mégis elmegy így több mint 3 napot akkor valami nem oké nálad. ha valami többet fogyaszt mint a képernyő akkor ott baj van. nyomozd ki wakelock detector-al meg gsam battery-vel hogy mi ébresztgeti a cpu-t meg melyik app zabál a legtöbbet aztán daráld le róla. majd meglátod hogy nem alaptalanul riogattak a 3-4 nappal, a te használati szokásaid mellett (~1 óra screen / nap az nagggggyon energiatakarékos felhasználás) meg főleg meg kéne hogy legyen
-
SztiviVander
addikt
háááát... ha jól látom talán 1 órányi screen van, így ez eléggé gyászos. még sima razr-ként gyári jb-vel 2 nap készenlét + 3-3,5 óra screen volt az átlag, folyamatos wifivel + 3G-vel + fél óránkénti mail check-el (most a maxx akksival 3,5-4 nap készenlét 6-7 óra screen-el). úgy hogy nem kellett c64 szintre butítani a cpu-t. az a baj hogy ezt eddig se a cm11-el se a cm klónokkal (slimkat) nem sikerült produkálni, vagy csak olyan kompromisszumok árán (jbx kernel) ami viccnek is rossz. a 4.9-et is felraktam multkor, hátha jobb lett de fél nap után vissza is bootoltam a gyárira. az meg egyenesen a kedvencem mikor csak úgy fogja magát és leszakad a hálózatról aztán lehet újrabootolni (repmód 10-ből 9x nem segít), addig meg se bejövő hívás se sms. a cm10.1-ből 6 hónap alatt a stable is elkészült, a 11-ből meg még egy RC se...
-
SztiviVander
addikt
áá, nekem annyit nem ér hogy a jól belakott kis Jb-met szétqrjam
mellesleg bmm-em van, a második sloton pedig csak kipróbálásra vannak fent cm vagy slim. de szerintem ha a második sloton lévő szűz cm vagy slim se lát holdat akkor hiába resetelném le a fő JB romot. na majd egyszer ha esetleg elbaszk valamit és mindenképp factory reset-elni kell akkor meglátjuk.
-
SztiviVander
addikt
na, örülök hogy neked megoldotta a JB
bár tényleg elképzelésem nincs milyen app vagy konfig okozhat ilyesmit. viszont mint írtam én próbáltam másik sloton frissen telepített, szűz cm11-el (semmi install, semmi tibu visszaállítás) és azon se ment. sőt, a changelog droidban visszanéztem 1 hónapra hogy miket telepítette/frissítettem, de semmi olyan appot nem találtam aminek bármi köze lehetne a gps-hez. tibu restore meg nem is volt egyáltalán. azért ha megtalálod a bűnöst az mindenképp érdekes lesz.
-
SztiviVander
addikt
hali. grat a maxx-hoz.
nem, nem találtam megoldást. belenyugodtam hogy ez van. a navi programok működnek, ha nagyon nem tudom hogy van-e műhold akkor a gps nmea az egyetlen ami mutatja őket (próbáld ki, szerintem ez más módon működik mint az összes többi). én próbáltam más romokkal is, semmi változás szóval kétlem hogy rom hibája lenne. de mivel én szétszedtem és antenna nélkül bekapcsolódott így én tudok mire tippelni hogy mi miatt pukkant el a gps ezen része (szerencsére csak ez, ami a használhatóságot igazából nem befolyásolja). azért persze próbáld meg hátha nálad rom miatt van, de nem tudok semmi olyan sw-es dolgot elképzelni amitől így részlegesen működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged