Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
válasz
enigmawutash #8359 üzenetére
Szintén CL10 32 GB, csak Samsung, minden a legnagyobb rendben.
-
SztiviVander
addikt
válasz
enigmawutash #8359 üzenetére
nekem 32GB-os kingston c10 kártya volt benne. semmi gond nem volt vele.
-
végülis nem muszáj hozzá (sőt végülis még root sem), de azzal lehet minden funkcióját kihasználni. -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8343 üzenetére
Nem a SIMlockra gondoltam: én a Photon Q-ról azt olvastam, hogy abba beépített SIM-kártya volt. Szóval hardveres barmolás volt a kérdésem tárgya.
Jack dugó a D4-en is fura dolgokat csinált, ráadásul a gyári ROM-mal (körbeforgattam a jacket benne, és csak egy bizonyos szögben volt jó az érintkezés... ugyanez, ha kicsit megnyomódott a jackdugó a zsebemben) Cm11-el meg semmi baja...
GSM szerviz nem csinálná meg vajon? a Kijelzőcseréhez nem árt, ha kicsit "biztosabb kezű" embert találsz. -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8340 üzenetére
4g szerintem nem fog menni, azt hiszem a verizonnak saját LTE-technológiája van... vagy legalábbis más frekvenciasávokat használnak.
photon Q milyen volt? azt nem kellett szétbarmolni, hogy belemenjen a magyar SIM? -
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8338 üzenetére
Ha verizonos, akkor igen, létezik. Tudtommal verizonos telefonok SIMlockja csak USA-beli GSM szolgáltatók kártyáira vonatkozik, viszont a GSm hálózatokat támogatják a roaming miatt.
-
ADP10
aktív tag
válasz
enigmawutash #8279 üzenetére
Szia!
Én még mindig a 4.8 vagy 4.9-et használom, mert akkor az volt az aktuális, azóta pedig nem éreztem semmi késztetést arra, hogy "bántsam" ezt a rendszert, az égvilágon semmi gond nincs vele. Ha az akkuidő javulna, akkor kipróbálnám az újabbakat is, de nem olvastam a changelogokban semmi erre utaló dolgot, szóval hagytam. Ezzel a verzióval nem nagyon veszek észre lassulást, persze ritkán előfordul, de egyáltalán nem mondanám gyakorinak (heti kb 1 alkalom, akkor is kilövök pár appot és kész).
SS-ben csináltam már restore-t, éppen a SlimKat-et, mert anno 2 GB-os slotot csináltam, de az végül kicsinek bizonyult pár hét használat után. Ezért backup, rom slot törlés, nagyon rom slot létrehozás, helyreállítás volt a procedúra, minden végigment gond nélkül.
Lapdockom nincs, így ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom.
-
Haugland
aktív tag
válasz
enigmawutash #8275 üzenetére
nem, asszem az nem minden esteben jó.
Mert próbáltam 4.4.x rendszerrel és JBX kernellel is ami már kezeli a HDMI-t, de a lapdock azzal sem ment.
Elkezdte tölteni a telefont és a lapdock kijelzője is kapott áramot, mert egy kicsit bekapcsolt, de képet nem küldött ki rá.Ugyanezzel a felállással viszont ha csak sima HDMI kábelen küldtem a képet tv-re, akkro a telefon kijelzőjét átklónozta oda. (viszont az meg sz@rul nézett ki a tv-n...)
A lapdock-ban (pláne ami Neked is van pro 500-as) nagy lehetőségeket látnék úgy, hogy az ember belepakol egy androidos tv-okosítót is. Így önállóan is lehetne használni, illetve a telefonnal is egy androidos laptopként.
-
pengwin
addikt
válasz
enigmawutash #8273 üzenetére
Gyári ROM-ból RAZR-re ugye 4.1-es a legújabb? Azzal hogyan szuperál a lapdock?
Mellesleg nekem egy Droid (Milestone) 4 érkezik, amiben ugyanez a hardver van.
-
válasz
enigmawutash #8212 üzenetére
Dúrvábbat mondok.
Nyáron Portugáliában max fényerőn néztem sorozatot, és nagyon sok órát néztem, de 35-40%-ot merült.
BTw nekem kocsiban a bluetooth zene hallgatás meríti ám az aksit. -
Y72
aktív tag
válasz
enigmawutash #8199 üzenetére
Igaz, de azért reménykedtem
. Amúgy van Gopro kamerám is és az olyan szűrnyű, hogy legszívesebben a tervezők képébe vágnám. Nincs képstabilizátor benne és így az egész semmit nem ér.
Telefonokon a képstabilizátor is nagyon hiányzik. -
válasz
enigmawutash #8197 üzenetére
A gömb panorámához giroszkóp kell.
-
ADP10
aktív tag
válasz
enigmawutash #8194 üzenetére
Én ezt használom, de ez nem ingyenes.
-
válasz
enigmawutash #8190 üzenetére
JBXhez van gyári kamera, szerintem is jobb képeket csinál.
-
ADP10
aktív tag
válasz
enigmawutash #8185 üzenetére
Nekem a kezdeti bő 1,5 napból kényelmes 2,5 nap lett SlimKat-en. Mindössze annyit csináltam, hogy letöröltem a számomra felesleges, ám annál többet fogyasztó rendszeralkalmazásokat, illetve letiltottam minden automatikus indulást Autostarts-ban, ami ellenkezett az én elképzeléseimmel.
-
Y72
aktív tag
válasz
enigmawutash #8183 üzenetére
Még nem próbáltam a jbx-et, alap cm minden.
Amúgy nem szeretem bütykölni a telefont, csak használható szoftvert keresek.
-
válasz
enigmawutash #8134 üzenetére
Nem gond, amúgy is törli emlékeim szerint magától ha frissítésre nyomsz.
CM11 05.11-gyel én is beszívtam, de a 0505-ös M6 build is gázos.
Már megszoktam, hogy nem olvasgatom XDA-n a kommenteket, mert úgy is klappol minden, na ez felejtős innentől -
válasz
enigmawutash #8108 üzenetére
JBX-ből Razr-re csak hybrid van, annyit tesz megy az UMTS és az LTE-s (USA) Razr-rel is.
Felrakni annyi, mint egy CM-et, recoveryből (safestrap inkább, mint BMM) install, feljön egy aroma installer ablak, ott elsőre alapbeállításokkal végignyomod, ha úgy instabil, akkor volt egy korábbi kommentem, ahol írtam mi kell, fejből már nem emlékszek
Update: "Amikor telepíted szedd ki a pipát az Motorola 10% battery blabla, Xposed framework, és Disable Battery Friend elől."
Letöltés innen, a dátum szerinti legfrissebbet (alul van).
-
válasz
enigmawutash #8106 üzenetére
JBX gyors, de nekem autós felhasználásra nem nyert.
Megy háttérbe blackbox videó felvétel, meg waze navigálásra, túlmelegszik vele a telefon.
Gyári CM11 kernellel nincs ilyen gond.
Viszont más bajom nincs JBX-xel, érezhetően gyorsabb lenne -
válasz
enigmawutash #8102 üzenetére
nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged