Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én amerikából vettem mindet,ami most van azt is,eredetei JB verizon android van rajta,semmit nem tettem fel,amint megjött,betettem a sim-t,átállítottam a hálózatot gsm-re,és minden ment tökéletesen
Egyszer feltettem a Marshmallow-t azzal sem volt semmi baj jó pár hétig fenn volt -
kacsyx
aktív tag
Köszönöm, akkor simán mennie kell. Este megcsinálom.
Mályki:
Nekem nagyon gyanús, hogy a hálózatkeresés miatt lassul be. Ha ott állok fél méterre a wifitől és valami stabil net mellett van, akkor gyors minden app. Ha folyamatosan van HSPA kapcsolat akkor sem gondolkodik annyit, csak a töltési idővel jobbára. De ha váltogat az internetek között, akkor még a főképernyőn egy jobbra vagy balra lapozás is lehetetlen, be van állva az egész. Arról nem beszélve, hogy az akkuidő nagyja arra megy el, hogy várom a telefon reakcióját, mert még a képernyőt sem lehet addig kikapcsolni.Kíváncsi leszek erre az új oprendszerre, ha ezzel sem jó, nem tudom mit csinálok. A RAZR-t nagyon szeretem, de a legócskább Galaxyk is száguldoznak a családban, nem beszélve a Windows-os telefonokról amiket eddig láttam. Vagy veszek egy ilyet meg egy ilyet és ráragasztom a Motora.
-
kacsyx
aktív tag
Köszi! Már a linkeknél elakadtam, bevallom...
Akkor nézzük sorrendben:
-motorola szoftver telepítése
Innen csak a Motorola Device Manager kell vagy a Device Software Update is?-teló rootolása
Ez menni fog.-safestrap telepítés
3.75-ös verziót innen
Boot Manager honnan tudom van-e a telefonon? A 4.1.2 "kézileg" lett feltelepítve, nem a telefont Update menüjéből. Az appok között nincs semmi ilyesmi.
A Safestrap telepítése menni fog.-ROM
Így ugye?
-
Bobo74
csendes tag
A factory reset az "csak" a user adatokat törli, nem nyúl hozzá az op rendszerhez (na jó a cahce-t törli).
A Factory reset után hogyan állítottad vissza a telót (MyBackup Pro, Nandroid backup, Google resore stb).
Én első körben újra raknám a rendszert (no meg mentés előtte!!!). Inkább vmelyik appod a ludas. -
Bobo74
csendes tag
Szia,
Az utolsó CM11 amit használtam a jan 26. volt (slot1) de nyugodtan fölrakhatod a febr.2. buildet http://droid.cs.fau.de/cm-11.0/official/
(XT910=umts_spyder, xt912=spyder)
a hozzá való gapps http://androidhosting.org/Devs/Dhacker29/omap4/
merthogy a CM oldalról levették a KitKat-es buildeket.
A CM11 a novemberi vagy frissebb buildet mind jók napi használatra apró bugokat javítottak csak (bluetooth zenehallgatás nem fagy le - bár én bluetooth-on soha nem hallgatnék zenét...). Nekem soha egyik build sem fagyott le (használt appok: ujságok, backgammon mint egyetlen játék, igo, gps status, onedrive, skype, viber, dejaoffice). Facebook-ot nem használok semmilyen formában.A CM12 még nagyon hektikus: jan 18ig javult de a jan18 build használhatatlan volt, majd ujabb javulás (kevésbé akadozott) a 02-26 megint javult de a 02-21 megintcsak pocsék volt.
Ha érdekel a Lollipop is akkor vagy 01-14 előtti build vagy a 02-26.
CM12 ráadásul még vannak kompatibilitási problémák is, pl Xposed Framework ha nem műxik ne csodálkozz.
Lollipop alatt (nálam okosabb emberek szerint) van értelme átváltani Dlavik-ról ART-ra
(Nagyon-nagyon leegyszerűsitve: Dalvik: telepítéskor az app marad programnyelvben és futáskor fordítódik le (szép magyarosan) tehát kevesebb hely több erőforrás kell, ezzel szemben ART cache esetén "gépi kódban" települ tehát nagyobb helyigény, kevesebb erőforrás kell futtatáskor ergo gyorsabb).
Én egyelőre Dalviknál maradtam, de amint lesz unofficial 5.1 azonnal áttérek ATR-ra. (At the moment CM12 5.02)Sajnos OTG funkció hardware-s korlátozások miatt nem fog működni egy rom alatt sem (XT910 és 912), nem hajlandó tápot kiadni így ehhez mindenféle hülye trükkökre (aktiv usb hub) van szükség - szerintem SAJNOS felejtős. A bosszantó csak az h az ősrégi Motorola Milestone2 CM11 rommal hibátlanul műxik az OTG (bármilyen pendrive OTG kábellel és kezeli az NTFS filerendszert is)
És ami a fentiektől függetlenül android esetében igaz (btw Motorola, Google stb hivatalos leírás is ezzel indul) napont egyszer indítsd újra a telefont.
SafeStrap
Más tekóhoz is jó pl: Samsung, Nexus de az adott telo custom romjához valót KELL letölteni!!! -
ADP10
aktív tag
Nem tudom, hogy jól mondom-e, meg ezzel sajnos most egyelőre nem is mész semmire, de szerintem az lehetett a gond, hogy a gyári ICS-t előbb a gyári JB-re kellett volna frissíteni, és csak utána próbálkozni a CM9 feletti (JB és társai) verziókkal. Sajnos ha a gyári JB nem megy fel RSDlite-tal, akkor én ide már kevés leszek. :/
-
Mecy_Lacee
senior tag
Szia!
Egy kis olvasni való.
Talán segít. -
ADP10
aktív tag
Nem tudom, hogy mi történt a telefonoddal, milyen gyári rom és milyen CM volt rajta, de az ICS felrakással óvatosan bánj. Ha volt már fent JB, akkor az ICS flashelés után tuti tégla lesz a telefonodból, ezt szerintem soha nem árt elmondanom.
4.0.4 ICS: Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU
md5: cd89d95986caf65f0289b83033646d2c4.1.2 OTA Update az előbbi ICS-hez:
OTA - Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU
md5: d67c87f88245cf7810b62a3d6c2aa4364.1.2 JB: Blur_Version.982.124.14.XT910.Retail.en.EU
md5: a03ae12dea2e6c3f6a4150e4acdff4b7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest