- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
hajcsaka #6593 üzenetére
ott volt az már eddig is, de csak ICS alapú van rá.
http://www.miui.com/download-21.html
nagy zöld gomb a letöltés, ha fölé állsz látod hogy ezt töltené le http://bigota.d.miui.com/3.2.22/miui_Razr_3.2.22_864a742373_4.0.zip ez meg egy 4.0.4. -es ICS MIUI.
de ezt ne akard feltenni ha már JB-d van mert nem fog menni. az meg hogy mikor lesz JB MIUI razr-ra? talán sose... -
válasz
hajcsaka #6380 üzenetére
Akár privátban is küldhetném, de minek.
Még márciusban vettem egy gyári Motorola HD Multimedia Dock-ot akciósan. Kiderült, hogy sajnos az én telómban nem megfelelően működik a HDMI csati, hiába küldtem szervizbe, ott sem csinálták meg. Szóval a dokkoló használva nem volt, csak tesztelve. Én nem tudok mit kezdeni vele, visszaküldhetném a UK-ba, de már ráuntam a levelezésre velük. (hócipő tele)
Szóval ha érdekel, szívesen átadom az eredeti akciós áron (7 pénz körül volt postával).
Szerk: az enyémhez gyári EU töltő is van, meg számla, minden.
-
SztiviVander
addikt
válasz
hajcsaka #6380 üzenetére
ha rákötöd hdmi-re (és nem volt kikapcsolgatva a hdmi a beállításokban) akkor rögtön látni fogod a monitoron/tv-n a teló képét. amint rádugsz egy usb-ogt kábelt, abba egy külső tápos usb hubot (hub és plusz táp nélkül nem fog menni semmilyen usb-s eszköz), majd abba bedugod az egeret/billentyűzetet (vagy a wireless vevőt) rögtön ott lesz az egér kurzor, ahoz nem kell beállítani vagy bűvészkedni semmit se. nekem van olyan otg kábelem is ami egy Y, azaz van egy micro usb apa (telefonba), egy micro usb anya (ide jön pl a telefon töltője) és egy normál usb anya. de ehez is kell hub, csak ide elég egy olcsó passziv mini 4portos hub mert a delejt az Y-ról kapja minden rákötött usb-s cucc.
-
iguana
őstag
válasz
hajcsaka #6338 üzenetére
most is az umts_spyder-t kell keresni...ami még nincs. jb alapú miui razr-ra még nincs elkészítve. idővel majd bővül a lista. (már most is elég sok készülék van benne, szemben a 2-3-al pár héttel ezelőtt. az umts_jordan az a moto defy készülékre van, nem lesz jó neked)
-
rodenar
csendes tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
hajcsaka #6277 üzenetére
Ez a módszer egészen biztosan nem fog működni Windows alatt
Nem értem miért idegenkednek az emberek a Lunuxoktól.. főleg ha a telefonján is az van..Sokkal emberibb mint a Windows, mindent látsz mindent tudsz követni és az ubuntu már elég felhasználó barát is lett. Igaz lehet nem mint egy Windows de itt legalább embernek érezhetem magam és nem azt érzem, hogy a gép dirigál.
Én legalább egy Live CD-s kipróbálást mindenkinek ajánlok
-
iguana
őstag
válasz
hajcsaka #6088 üzenetére
néhány órája megjelent az aokp első jb-s "mérföldköve".
[link]ez is kexec rom, mint a cm10.1, tehát mindegy, hogy mi az alaprendszerünk, bmm-el feltenni, kexec legyen bepipálva a sloton, ahol használnánk, jb-s gapps felrakása, és kész. nekem a wifi nem működött elsőre, ezért terminal emulatort letöltötett a play-ről, majd elindítva kiadtam ezt a két parancsot:
su
wifical.shezt egyszer kell megtenni, többet nem lesz gond vele.
mehet az örök vita/verseny: cm vs. aokp
-
wukodlak
aktív tag
válasz
hajcsaka #6075 üzenetére
Szia.Usb debugging be van kapcsolva?ha nincs pipáld ki és próbáld meg úgy rádugni gépre.És elvileg kitudod választani,hogy MTP vagy Mass storage.Amugy telon belül látod?mert lehet a csatival is gond.
Szerintem egyenlőre még ne formázd.Ha az amit írtam nem segit várjuk meg iguanat vagy irj neki privátot ő mit mond. -
-
iguana
őstag
válasz
hajcsaka #5909 üzenetére
hardveresen nincs különbség (már ha eredeti, és nem valami másolat
) csak az eredeti rom más.
lehet én vagyok a bizalmatlan, de én biztosan nem vennék meg semmilyen kütyüt így "meztelenül" boltból, újként hirdetve.
azon rágódnék, hogy miért nincs doboza? miért nincs tartozék? lehet, hogy használt/javított/demo készülék volt stb.? azért a kütyük mégsem bálás ruhák
egy percig sem gondolkodnék a +6k "feláron", azt venném. -
hajcsaka
csendes tag
válasz
hajcsaka #5873 üzenetére
Köszi srácok ... jó kis csapat ez ! Ugyan a telón nem segített de kaptam sok értékes tanácsot.. thx.
Asszem maradok is Moto-s . De gyből veszek egy övtokot is mert mindíg akkor volt a baj amikor mentem valamerre vele.
Kapott egyszer egy 1,5 méteres esést is a sarkára és azt túlélte pedig uszoda öltöző kövére esett.
Most nem volt szerencsém !
-
s3nsitivity
addikt
válasz
hajcsaka #5871 üzenetére
Még ha csak digitizert (panelt) kéne cserélni azt mondanám "jól" jártál.
De ha csak az LCD
Az biza nem túl előnyös, mert ahhoz darabokra kell szedni, szedtem már szét pár telefont, mondjuk razr-t még nem de az összes macerás.
És igen az összesbe ilyen pénzért megy az alkatrész
Szerintem az alaplapot, kamerát aksit, stb próbáld meg eladni külön és szerezz be egy új telót -
SztiviVander
addikt
válasz
hajcsaka #5865 üzenetére
volt itt két srác is akik cseréltek kijelzőt meg gorilla glass-t, keress rá hogy gorilla glass és megtalálod őket. kijelzőt legolcsóbban ebay-ről tudsz rendelni. igen, ezért mondtam hogy annyit kérnek egy cseréért amennyiért kapsz tökéletes használtat (múltkor valaki linkelt ide egy vaterást ami asszem 50 körül volt). hivatalos szervíz a cordon kft, de nem hiszem hogy ők sokkal olcsóbban megcsinálnák.
-
SztiviVander
addikt
válasz
hajcsaka #5860 üzenetére
gondolod hogy a kijelző sérült. és ha nem? de mindegy is mert ha nem te cseréled a kijelzőt (ami már önmagában sem egy hamburger ára) akkor annyiért kapsz már egy használt jól működő razr-t. ha meg az alaplap is megrepedt akkor végképp nem éri meg megcsinálni mert az már többe lenne mint egy új razr.
-
Skynet258
veterán
válasz
hajcsaka #2811 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy a 2-es ponthoz jó bármilyen USB kábel. Azért tudom, mert a múltkor valami balul sült el egy busybox frissítés közben, bootlop-ba kerültem, és mire felfogtam, hogy mivan, már le is merült. Na és persze a töltést nem vette fel, mivel a szoftver halott volt (mondjuk ezt a részt eléggé elcseszték Moto-ék...).
Lekaptam a hátulját, és egy nyomtató kábelt vágtam szét. A két helyre odabiggyesztettem (nem volt egyszerű), fél 1 órát töltött, aztán már mehetett is a ROM csere.Gari ettől mondjuk nem úszik, mert meg nem mondja senki, hogy mi történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest