- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajcsaka
csendes tag
válasz
wukodlak #6074 üzenetére
Köszi .... nos van egy Sdcard-ext ezt látom ez gyakorlatilag maga a külső kártyám. A normal sd ami a belső memória azt nem látom és nem is tudom használni egyenlőre.
Azaz az internal amit nem látok ...ilyenképpen az előbb rosszul írtam le.
Mit tegyek hogy láthassam ?
formázást látom a BMM ben de nem mertem rányomni.
-
-
zsolti111883
tag
válasz
wukodlak #4059 üzenetére
Szeva!
Nálam így ment (magyar a TB-m)
1) Progi elíndít.
2) jobb felső sarokban (ikon: papírlapszerűség amin van egy pipa) az ikonra klikk
3) Biztonsági mentés (ez a második bekezdés) -> ott én a 3.-at választottam ki, aminek a neve: "Biztonsági megnétst készít a felhasználói adatokról és a rendszer adatokról" Ha nem magyar a TB-d akkor onnan is kiindulhatsz, hogy milyen szám van mellette, mert az a programok számát jelenti...Alatta lévő részben egyből a visszaállítás van, ott is választhatsz, hogy milyet akarsz, de valószínű hogy egy TB backup-od lesz, tehát azt válazd ki, amelyik mellett szám is van
-
Phoenixy
senior tag
válasz
wukodlak #2571 üzenetére
Én még nem raktam föl, inkább majd a fastboot fájlt, amit kb 2 órája raktak ki xda-n, de egyelőre azt se rakom föl, mert valaki elkezdte a flashelést RSD-vel (azt hiszem 676.226.3-on volt ő is) és nem sikerült...
"Failed flashing process. 1/11 flash cdt.bin ''cdt.bin_signe'' -> Phone returned FAIL" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged