- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
hallerlaller #872 üzenetére
Attol függöen, hogy hol vetted, meg lehet probalni. En iponbol rendeltem, visszaküldtem, hogy nem jo, ök leteszteltek, megallapitottak, hogy "lehet ra masolni" es visszaküldtek ugy, ahogy volt. Szerencsere küldesi dijat nem szamoltak föl, de nem lettem elörebb vele. A vicces a dologban az volt, hogy 3 gepböl 2 be sem olvasta a kartyat, 1 meg allandoan megfagyott ha megprobaltam olvasni.. Direkt csinaltam rajta hibaellenörzest is, mielött elküldtem, kiirt egy rakat hibas szektort, viszont miutan visszaküldtek mar nem jelezte öket. Telefon attol függetlenül nem müködött vele normalisan..
Szoval ha müködik a kartyad es csak a teloval szarakodik, akkor nem biztos, hogy cserelik, visszaküldes elött erdemes fölhivni öket esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest