Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobo74

    csendes tag

    válasz péjé #8533 üzenetére

    Szia,

    Az utolsó CM11 amit használtam a jan 26. volt (slot1) de nyugodtan fölrakhatod a febr.2. buildet http://droid.cs.fau.de/cm-11.0/official/
    (XT910=umts_spyder, xt912=spyder)
    a hozzá való gapps http://androidhosting.org/Devs/Dhacker29/omap4/
    merthogy a CM oldalról levették a KitKat-es buildeket.
    A CM11 a novemberi vagy frissebb buildet mind jók napi használatra apró bugokat javítottak csak (bluetooth zenehallgatás nem fagy le - bár én bluetooth-on soha nem hallgatnék zenét...). Nekem soha egyik build sem fagyott le (használt appok: ujságok, backgammon mint egyetlen játék, igo, gps status, onedrive, skype, viber, dejaoffice). Facebook-ot nem használok semmilyen formában.

    A CM12 még nagyon hektikus: jan 18ig javult de a jan18 build használhatatlan volt, majd ujabb javulás (kevésbé akadozott) a 02-26 megint javult de a 02-21 megintcsak pocsék volt.
    Ha érdekel a Lollipop is akkor vagy 01-14 előtti build vagy a 02-26.
    CM12 ráadásul még vannak kompatibilitási problémák is, pl Xposed Framework ha nem műxik ne csodálkozz.
    Lollipop alatt (nálam okosabb emberek szerint) van értelme átváltani Dlavik-ról ART-ra
    (Nagyon-nagyon leegyszerűsitve: Dalvik: telepítéskor az app marad programnyelvben és futáskor fordítódik le (szép magyarosan) tehát kevesebb hely több erőforrás kell, ezzel szemben ART cache esetén "gépi kódban" települ tehát nagyobb helyigény, kevesebb erőforrás kell futtatáskor ergo gyorsabb).
    Én egyelőre Dalviknál maradtam, de amint lesz unofficial 5.1 azonnal áttérek ATR-ra. (At the moment CM12 5.02)

    Sajnos OTG funkció hardware-s korlátozások miatt nem fog működni egy rom alatt sem (XT910 és 912), nem hajlandó tápot kiadni így ehhez mindenféle hülye trükkökre (aktiv usb hub) van szükség - szerintem SAJNOS felejtős. A bosszantó csak az h az ősrégi Motorola Milestone2 CM11 rommal hibátlanul műxik az OTG (bármilyen pendrive OTG kábellel és kezeli az NTFS filerendszert is)

    És ami a fentiektől függetlenül android esetében igaz (btw Motorola, Google stb hivatalos leírás is ezzel indul) napont egyszer indítsd újra a telefont.

    SafeStrap
    Más tekóhoz is jó pl: Samsung, Nexus de az adott telo custom romjához valót KELL letölteni!!!

    Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget.

Új hozzászólás Aktív témák