- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Persze, hogy előrelépés, így azért nem bánom annyira a kényszerű cserét. Ha a Blade-hez viszonyítom nagy az előrelépés a szoftvert tekintve (a Blade-re is kerestem új romot), de android használat terén nem, mert már lassan két hónapja 4.1 van fent a ConCorde ips9.7+ tabomon. A tesztben tett említést nem igazán tudom értelmezni, szerintem nincs olyan program, ami gyártói lenne és feltétlenül használni kellene. Talán az óra widget az az, de az vicces lenne, ha akadna. A másik program, ami lehet, hogy gyártói az a vehicle mode, ezt nagyon hasznosnak találom, de még nem volt alkalmam tesztelni. Problémám még nincs vele. Az akkuidőhöz még felemásan állok... Hamar merül, de elég sokat is használom, de az tuti, hogy navigációt kivéve bármire használhatom egész nap.
Az akkuhasználatot mutatja a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged