Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

válasz tildy #3208 üzenetére

Orange feltöltőkártyás ismerősöd nincs?
    15 fontért eladnám neki a 20 fontnyi feltöltést :)

Nem merem feltölteni pedig lehet fizetni SIM-kártyáról is (és PAYG konstrukcióban is). Sőt, van rá esély, hogy még a Google Play-en is...
    Vagy nem tudod nekem ezt megkérdezni pl. egy Orange-boltban? (erre alapozom; a T-mobile és az Orange UK-ban egyesült: [link]
    Konkrétan: Orange PAYG SIM-kártyáról hol tudok fizetni, és különösen, hogy a Google Play-en lehet-e?
    Sokat segítenél: míg nem töltöm fel a SIM-kártyát, nem tudok érdeklődni az ügyfélszolgálatukon, ha feltöltöm, és nem lehet, akkor pedig nehezebb eladni a feltöltött SIM-et, mint csak a feltöltést...
    Jó a 159 font is, de ahogy írtam nekem végül 147 font lett, és egy soha nem felejthető történet :R Ha ezt a feltöltést sikerülne eladni/levásárolni, akkor a még csodásabb 130 font körülire csökkenne az összeg.

Update: Pay As You Go.
    3p a minute, 2p a text, 1p a MB. With new game changing rates, you can talk, text and browse your heart out.
    > Price details.
    £149.99
    Out of stock
    vagyis:
    Stock levels: We're out of stock online.
    To buy this item please call us on:
    0800 358 8460 or visit a 3Store.

Köszi a 'tokos' választ is :))

Baranya24: köszönöm, pont ilyen leírásra gondoltam, sokat segítettél. Esélyes, hogy egyszerre vagy szerencsés, és ennyire strapabíró a telefon. Ez messze nem OFF-téma: fontos és kapcsolódó -sztem.

DVlad: 6,74 fontért tudok egy jó függetlenítő megoldást (lásd fentebb), ez ne tartson vissza.

Blokkolnam0: Neked is köszönöm, biztató! 2m? :Y

Új hozzászólás Aktív témák