- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
viktorider #11800 üzenetére
Egy factory resetet neki! Hátha.....
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Nekem sem töltött noname autós és fali töltővel, de a régi Defy és asszony Sony töltőjével is megy gond nélkül. PC-ről tölt a gyári kábellel?
-
Uzi74
senior tag
válasz
Valahogy a motorola-k mindig érzékenyebbek voltak a töltőkre, nekem is van egy adag töltőm ami mindent tölt, kivéve a régebbi moto defy-m. MotoG-t annyira sok töltővel nem teszteltem még, de nem lepődnék meg ha hasonlóan viselkedne.
Ez már az android vonal előtt ilyen volt, a mini usb töltők korában is.
-
mobilizmo
addikt
válasz
viktorider #11797 üzenetére
Amit leírtál az alapján nagyon érintkezési hibának tűnik. És ha sok töltővel csinálja akkor a telefonnál van a gond. Nézd meg nem került-e valami apró szemét az USB aljzatba.
-
isoram
csendes tag
válasz
viktorider #10682 üzenetére
Igen lehet.
Így keresd:http://www.ebay.com/itm/Black-Middle-Chassis-Plate-Frame-Bezel-Tools-for-Motorola-Moto-G-XT1032-PQHR229-/181528634728?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a43f32568Az más kérdés hogy a beragasztott érintőpadot, hogy fogod kiszedni a régiből úgy, hogy ne menjen darabokra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
viktorider #10682 üzenetére
Az nem az elolap resze?
-
válasz
viktorider #5945 üzenetére
Morelocale 2 fenn van az enyémen és magyar a google így. Telepítsd az összefoglalóban leírtak alapján.
A leírt tapasztalataidat osztom. iPhonet nem ismerem közelebbről, az iPad Air betekintést szöge viszont nem jobb a Moto G-jénél.
@HUNgaroczel: nem tudtam, hogy van tracking, most megnéztem, az enyém utoljára NY-ból jelentkezett 24- én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest