- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dusanek
csendes tag
válasz
hurrikan #4991 üzenetére
hm…érdekes hozzászólás.… negatívumként említeni pl. az alsó csatlakozót… hm… a kocsiban, tartóban, szerintem a legjobb helyen van, ellentétben a Defy-vel, ahol oldalt… fülest nem használok, de álló tok használata esetén a legjobb helyen van… szerintem… nem bōvíthetõ… nem, de ez gyárilag ilyen… ha bõvithetõ, akkor miért csak 16, 32, 64, 128 Gb-al… de ezek a dolgok, hangsúlyozom, szerintem nem negatív, pozitív dolgok. Ezek mind, mind a használója szempontjából lényeges… ugyan úgy, mint fent, vagy oldalt van a bekapcs… nem tom, ezeket miért nem lehet, csak nemes egyszerūséggel leírni… ha meg, akkor indokoljuk meg miért is?… vagy muszály valami rosszat is írni, legyen már negatívum is pár sor… bocsi a kiakadásért, de egyre jobban elterjed, c@r, mert … az igazából pár órás használat után kijelentett teszt vélemény… pontokba szedve, az amúgyis ezer helyen leírt dolgok… hol a megtapasztalt, alátámasztott eredmény? s ha belegondolunk, egyre több a csak felesleges fikázás, esetleg irigy felhangal…
-
Maximum1
őstag
válasz
hurrikan #4991 üzenetére
"(-nincs csuklópánt rögzítési lehetőség)"
utóbbi 1 évben megfordult nálam egy pár telefon, de én már nem láttam egyiken sem.Egyébként amelyiken volt azt sem értettem minek, jó hogy már nincs.(#4998) hurrikan
Pont ma próbáltam ki, lassabbnak éreztem és nem megy a 3betüs navi, 10percet ha volt ART-ban. -
Upo
addikt
válasz
hurrikan #4991 üzenetére
A pozitívumok között a kameráról nem mondanám hogy remek, inkább pocsék de amire használom még megfelel, pl. készülékek szétszedése, forrasztása előtt-közben szoktam közeli képeket készíteni, arra nagyon jó, amúgy hagyományos értelemben vett fotózásra elég gyatra. A kezelőgombok elhelyezése nekem nem annyira jön be, örültem volna ha kicsit feljebb kerülnek, a hangerő le szinte középen van. Rövid nyakú tartóm van az autóban ami két oldalról fogja a telót. Ha beleteszem úgy hogy ne nyomja a hangerőt le, akkor nem tudom állítva használni, felül úgy kilóg hogy belever a szélvédőbe és még nincs függőleges állásban sem, lefelé néz kicsit. Illetve jobban örültem volna ha fent van a power gomb, a vízszintes övtáskámban rendszeresen nyomkolódik, amikor leülök akkor le szokott miatta némítódni vagy 10+ másodperc nyomástól kikapcsol és észre sem veszem. Vagy legalább kicsit feljebb lenne. A többit nagyjából osztom.
Negatívumok:
Csatlakozó elhelyezés nekem (szinte) tökéletes, végre egy töltő csati alul, lehet töltés közben kézben fogva használni, telefonálni. Az oldalt/felül kivezetett töltő csatlakozó kiidegel. A felső audio csati szintén telitalálat, ha valamit hallgatok fülessel akkor kézben fogom fejmagasság alatt, a kábel felfelé megy a fejem irányába. Ha az egyik széle felé eltolták volna még jobb lenne, a fekvő övtáskában kényelmesebb lenne használni bár még soha nem használtam elrakva fülessel. Zenét sem róla hallgatok úgyhogy a tárhely is simán elég, bár azt aláírom hogy jó lenne egy sd foglalat. A fapados appok helyett lehet mást felrakni, nekem megfelel, tetszenek a minimalista dolgok. Azt se tudom elképzelni hogy egy csuklópánton lóbáljam, annál azért jobban vigyázok rá.Látszik hogy mindenkinek jót úgysem lehet csinálni, kompromisszumok mindig vannak.
-
Jeannie
senior tag
válasz
hurrikan #4991 üzenetére
Üdv rég nem látott ismerős
A negatívumokba még beletehetnéd, hogy sehogyan sem bírom rávenni, hogy a háromgombos JAX vagy a négygombos SE MH1 headsetem ne egygombosként menjen vele, és ahogy olvastam itt a fórumban, többen is így jártak. A hangerőszabályzás lehetősége egy kábeles fülesen nekem nagyon hiányzik.
Viszont kifejezetten kézreáll az alsó micro usb, így tudom töltés közben is használni a telefont, pl. a Sony oldalt elvezetett kábelje eléggé zavaró volt.
A fapados telefonkönyvet meg launchert, a letisztult, stock közeli droiddal együtt viszont imádom
A többivel egyetértek, szépen összefoglaltad.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hurrikan #4991 üzenetére
Made in China lesz az a Moto G esetében. A Moto X-nél van "assembled in USA" kivéve az EU és China verziókat mert az China. Az általad említett negatívumok érdekesen hangzanak és eléggé szubjektívek. + Egy közel stock android telefonnál nem kell csicsás telefonkönyv appot várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged