- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Én meg pont azért választottam a kábelt, mert univerzális, hogy mit dugok a másik végére.
Ez is egy nagyon jó példa arra, hogy mások vagyunk, mások az igényeink, és szerencsére szinte mindenre van egy megoldás. Csak meg kell találni. Ez is egy tök jó kis találmány, még nem is láttam ilyent.
TripleB:
Tulajdonképpen már megválaszolták a kérdésedet. Én csak annyit mondok, ha régi a kártyád, megéri cseréltetni, ha nem régi, idővel úgyis kicserélteted majd. Volt itt (nem pont a G fórumában, de MA fórumon) már olyan, aki szana-szét darabolta a kártyáját, hogy majd jó lesz, csak nem lett, úgy is kicserélték Neki. Ha meg elmúlt már két éves a kártyád, úgy tudom, hivatalból cserélni kéne, de kollégám járt úgy, hogy bement a pirosékhoz, meg is mondták Neki, hogy vagy 5éves a kártyája, ki is cserélnék ingyen, de hűség van rajta, így csak pénzért cserélik ki. Tehát ki tudja, kit fogsz ki, milyenek a szabályok stb... -
kelly416
veterán
-
dsr
senior tag
Semmi para nem volt , minden simán ment
én is kicsit féltem, mert ezeket az első nap megcsináltam , de tartottam attól , hogy az alig pár órája tulajdonomban lévő telefont elcseszem , de lekopogom , minden rendben volt
Az A2-t én is vágtam már taccsra párszor a folyamatos mókolással , de szerencsémre a "fastboot-al gyári JB vissza" mindig bejött..
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Te is benevezel? - Amúgy még egyszer köszönöm a tippet, a DHL Express már küldte is a nyomkövetési számot, csomag paramétereket, szóval hétvégén belehúzok
Ja és most az Atrix 2 AOKP 4.3-as romja lett a nyerő alap - nagyon minimális az eltérés. A Settings.apk 1936 sorában 10 %-on belül volt a sor-érték eltérés, ami már sokat könnyít a szerkesztésen. -
kelly416
veterán
Aham, akkor lehet, hogy azt baltáztam el, hogy rányomtam a másik, gyári "tallózóra" és always-re.
De azt pillanatok alatt megoldom, ES uninst, ES reinst.
Nem keresgetem, hogy hol lehet az alapértelmezést törölni...
A gyári launchertől egy hajszálnyival többet vártam volna, de így nyugodt szívvel cserélem le és nem fog hiányozni a settings ablak, mint a RAZR I-nél, vagy a circles, és egyéb okosságok, mert ez tényleg fapados.
TayRol:
Szívesen betársulok én is, had oszoljon az a költség több felé. Ha akad valaki, aki rendel, szóljatok, kérek én is legalább kettőt, de lehet, hogy egy autósat is. Csak jobb kicsit a Moto által gyártott, mint a kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest