Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destr4ct

aktív tag

válasz robagp #2468 üzenetére

Az tökmindegy, hogy widget. Így is úgy is ugyanazokat a műveleteket kell elvégeznie az alkalmazásnak a LED bekapcsolásához. Kipróbáltam most azzal a widgettel is. Van kattanás :)
    Most komolyan, nehezen hiszem, hogy nálad se lenne hangja. Nem hangos, egetverő hangról van szó, csak pici kicsi kattanásról.
    Ez egyébként a kamera autófókusz hangja. Ha úgy figyeled, hogy közelebb tartod a füledhez, és kamerázás közben ide-oda fordítgatod a telót, akkor is ugyanezt lehet hallani, ahogy élesítget. És ez nem csak a Moto G-nél van így. Az összes autófókuszos telóra jellemző. A vaku LED szempontjából nem biztos, mert más telókon lehet hogy külön is lehet vezérelni. De Androidon nagyon úgy néz ki, hogy csak a kamera kontextusában.
    Nekem tescos 4.4 van. 4.3-mal csak 1 napig használtam, de emlékszek rá, hogy akkor is adott ki hangot a LED kapcsolásnál.

Csináltam hangfelvételt. Az érintési rezgés hallatszik + többször ki-be kapcsoltam a widgettel a fényt. A két kattanás egymás után a bekapcsolás, ami utána van az a kikapcsolás.
    AndroidKittKatt.mp3

What can change the nature of a man?

Új hozzászólás Aktív témák