- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Lassacskán haladok vele, sajnos kapacitásom nincs túl sok rá. Pénzt keresni sajnos nem nagyon fogok tudni vele, mert a kodekek amelyeket felhasználok többnyire GPL alá esnek és annyira profi nem vagyok hogy ARM optimalizált MP3 dekódert írjak magamtól
Szóval a progi is open source lesz. Így is lesz vele munka bőségesen.
Ha lesz értékelhető haladás arról a logout-on úgy is beszámolok, de egyébként aki követni akarja, napokban állítottam fel egy Google Code fiókot a projektnek: ampdroid Egyelőre csak tesztek futnak, azok sem olyanok hogy már hangot ad ki a program. Volt egy korábbi tesztem, arra próbálok felhúzni valami rendszerezettebbet, remélhetőleg nem ütközöm olyan akadályba ami meghiúsítja a projektet. -
>-48-<
aktív tag
Hero topicba linkeltem őket. Még nem próbáltam, szóval kitudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest