- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szörnyű, más. Mivel sűrűn vannak, nem lehet ujjbeggyel használni őket (hacsak nem vagy zongorista, vagy tíz éves), viszont a hüvelykujj szélével egész jól lehet nyomkodni, csak meg kell szokni. Azt hiszem nekem összejött valamennyire, bár még csak próbaképp pötyögtem rajta.
Bog: Köszi az infót
Nekem sose volt Motorolám előtte, úgy tűnik azért volt ismeretlen az első. G1-en meg Hero-n meg nem találkoztam a My Signs-szal.
De ami talán egy kicsit fontosabb: az autofókuszos kérdésemre tudnál válaszolni?
-
Langsam
aktív tag
Bocs elfelejtettem megválaszolni, LG kedvelő vagyok, Viewty-m, Renoir-om volt, váltottam Arénára, de megbántam, multimédiában és gyorsaságban gyengébb, ezért nézegetek új erős multimédiás telefont. Minden reggel néztem, van-e már teszt a Motoroláról, először a multimédiához lapoztam.
Üdv.
-
Langsam
aktív tag
Az a gond a Nexus One-nal, hogy Szárnyas Fejvadász (Blade Runner) rajongó is vagyok, és hatalmas a kísértés, hogy legyen egy ilyen telefonom, divx ide, oda.
Tudom hogy a 2 dolognak semmi köze egymáshoz (Bondnak legalább többségében Astonjai voltak
csakis eszmei a dolog, de hát nem vagyunk ugye robotok. Nekem jobban tetszett volna a Droid elnevezés is egyébként.
Üdv.
-
kaller1
veterán
Olyan készüléket gyártani, ami mindent tud, üzleti öngyilkosság amúgyis
Ez így van,nem is akarnak tökéleteset csinálni.A milestone utódja is ott van már a tervezőasztalon,majd egy-két dolgot javítanak benne,és jöhet az újabb-kicsit jobb,de nem tökéletes telefon,és így tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest