- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4pid
tag
válasz
blueMerle #7448 üzenetére
Nyugodtan írjál cégnevet...
Én a VIP phone-nál szívtam meg hasonlóan. Felmentem pestre, utaztam 60 km-t és ott derült ki h se eredeti kábel, se memóriakártya, és még a garancia se 2 év, hanem 1 év gyártói, és 1 év bolti ami ráadásul csak a softwarre érvényes... Múlt héten tönkrement a bekapcsológomb, úgy tudtam bekapscolni h kivettem az akksit meg újra betettem.Elvittem hozzájuk hogy mondom hátha kedvezményesen megcsináják ha már így átbaszták a fejemet anno, ehhez képest úgy kaptam vissza a telefont miután mondták h nem tudják megcsinálni, hogy érdekes módon a hátulja mintha új lenne, nem tudom sehogy életre kelteni, nem világít a töltésjelző. Most fogom szétszedni hamarosan, akkor kiderül hogy kicserélték-e a telefonom alját ( a kijelző része az tuti ugyanaz).
Ha nem tudom elindítani akkor rájuk fogom gyújtani az egész boltot, másfél éve vettem 100 rongyért plusz volt pofájuk 5ezret elkérni egy 8 gigás nokia memóriakártyáért ami alapból járt volna.
-
DJGABI
addikt
válasz
blueMerle #7439 üzenetére
Blade-nél persze gyorsabb, én is MSM7227-es telóról váltottam (Commtiva Z71), azért ég és föld ahhoz képest.
Amúgy: CM7 alatt, gyári CPU beállításokkal ilyen hőmérséklet értékeket csinál, kamera alatt érezhetően melegszik is, pedig aztán még csak nem is játszottam amikor a 47°C sikerült (Seesmic/FB + 4SQ volt csak, igaz utóbbi miatt néha GPS is ment). Gondolom nem tesz épp jót neki ez a hőmérséklet, visszább is vettem 800MHz-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest