- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz enginev3.0 #6451 üzenetére
Tölti, de az usb sokkal lassabb, ha bekapcsolod, akkor a kijelzőn egy nagy elemnek kell megjelennie, 5% felirattal, ha 5%-nál több lesz a töltés, be engedi kapcsolni.
CM7 azért nem mindegyik készüléken stabil, nálam random csengőhang van, hiába állítok be egyedit emberekhez, néha azzal csöng, néha nem. De a kamera fagyás 5mpixelen már legalább megszűnt az új verziókban. No meg Nadlabak a memóriakártya read_ahead-jét 0 kbyte-ra tette a google maps fagyás miatt, emiatt az SD kártyám olvasási sebessége negyedelődött, de a google maps ugyan úgy kifagy. Szóval nem látom értelmét az SD ilyen mértékű lassításának, visszaírtam 2048-ra, semmivel sem lett instabilabb a telefon.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #6455 üzenetére
Be is kapcsolt, kb 20-30perc töltés
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
őstag
válasz enginev3.0 #6455 üzenetére
Emlékeim szerint csak memkártyára tud menteni.
Viszont úgy tudtam, hogy az alapcsomag része a 8 gigás microSD is.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
őstag
válasz enginev3.0 #6459 üzenetére
Rakd fel a speedtest.net alkalmazását, azzal kiderül, hogy mennyivel tér el kb. a netedtől a sebessége.
Esetleg egy ROMfrissítés sem árt, ha nem 2.2.1 van rajta, talán változott a wifi drivere azóta (custom ROM-ban tuti).Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
szbence91
csendes tag
válasz enginev3.0 #6491 üzenetére
beszerezhető a marketről a milestone overclock nevű program, és root esetén azzal lehet állítani. Az 'lett mondva', hogy 1ghz és 62vsel (custom módban lehet ilyen kombinációt elérni) és nekem bejött
-
petipetya
nagyúr
válasz enginev3.0 #6495 üzenetére
- Opciók / settings / custom rate = 100000 és vsel = 62
- OK
- Aztán a csúszkát elhúzod egészen a jobb széléig
- Apply"nincs rá lezsóidő"
-
szbence91
csendes tag
válasz enginev3.0 #6495 üzenetére
Semmi, megy szépen
én az általam használt launchert (adw) úgy "állítottam be" hogy kevés memória esetén (pl angry birds) ne azt lője ki először a rendszer, (?) mert így a home gomb lenyomása után nem kell kb semennyit se várni, hogy használható legyen a telefon
az "állítottam be" az úgy nézett ki, hogy itt írta valaki, hogy terminal emulatorból hogyan kell, és ezen instrukciók alapján jártam el
-
őstag
válasz enginev3.0 #6503 üzenetére
Hát mivel a 2.3-akat memóriakártyáról tudod feltenni recovery módba, nem fog menni anélkül szerintem.
Hivatalos 2.3 amúgy nincs, csak 2.2.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest