- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
Sziasztok köszi mindenkinek megy az MMS!!!!! Az lenne még a kérdésem hogy a root explorerel töröltem a motonavot el is tünt a menüböl meg manage applicationsban sincs mégsem tudom feltenni a tört motonavot mert azt irja nem sikerült telepiteni,az igo meg ha csak szimplán a memkarin van a telepitö apk fájl már akkor gondot okoz,pl az appinstaller nem indul el ha leszedem az igo apk fájlt akkor tökéletes.Esetleg vkinek ötlet? köszi
-
gretzky77
veterán
Sziasztok,kéne egy kis segitség pár napja milestone tulaj vagyok,nagyon szuper kis telò szerintem,de az lenne a gondom,hogy egyszerüen nem tudom a t mobilos mms-t beállitani rajta rengeteget probáltam de vmi nem jo!net,mail minden megy ez sajna nem!Ha vkinek van milestoneja és t mobilos karival használja és megy az mms kérem irja le pontrol,pontra a beállitást köszi elöre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest