- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Igen, olvastam is
.
Akkor már két okom van, hogy jól megtapogassam ezt a jószágot.
Én értem, hogy a magyar nyelv tele van ékezetekkel, és hozzánk nem lehet igazítani a telefonokat, de sok más, nálunk népesebb nemzet is van a világon, ahol szintén van ékezetes betű. Rájuk sem gondolnak a gyártók?
Mindegy, költői kérdés volt, persze.
Vagy áttérek az ekezetek nelkuli SMS irasra...Köszönöm a választ!
-
BaliJack
aktív tag
Ez az egyik telefon, amit nagyon vártam/várok
.
Remélem, hogy a magenta szolgáltató beleveszi a kínálatába, ahogyan a Defy-t is, mert akkor esélyes vásárlásra.
Remek lett a teszt, jó téged olvasni.
"Az adott karaktert hosszan nyomva a kijelzőre feldobja annak összes ékezetes variációját és vagy a nyílgombokkal odalépsz és enter vagy egyből ráböksz az ujjaddal..."
Ez egy kicsit elbizonytalanított.
A mostani telefonomon megnyomom a kék gombot, aztán azt a gombot, amelyiken az ékezetes betű van, és akkor ott látom a képernyőn...
Akkor meg kell várnom még az E7-et. -
n0_gAboR
őstag
Hello! Egy kerdesem lenne:
Appok telepitesekor gazdalkodhatunk az egesz 8GB belso memoriaval? Desirenel idegesit hogy gyakran megtellik a belso memoria (pedig nincs sok app telepitve), es uninstallalni kell dolgokat hogy ujakat feltegyek. Ezen csak enyhitett a Froyo app2sd megoldasa, de ugyanugy konnyen megtoltheto a telefon. -
ge.k.ko
tag
De, nekem is. Csak picit több infó / benyomás / összehasonlítás - ra számítottamm, ha már ez adja a pluszt a tucat (nem pejoratívan) android telók között.
De akkor konkrétan: az ékezetek billentyűk bevitelére találtak ki valami használhatót, vagy itt is a kijelzőt kell tapicskolni hozzá?
Köszi,
G.
-
rankesz
veterán
Rusi, amire én kíváncsi lennék, hogy video felvétel közben tud-e AF-t, szerintem ez lassan fontos tényető lesz így hogy a mobilok kamerája egyre vállalhatóbb felvételeket készít. SGS például alapból nem tudja, de az újabb főzött romok már autofókuszos videófelvétellel jönnek.
-
Pompi
nagyúr
Jepp, én ezt igazából csak arra írtam, hogy nem kell feltétlenül MotoBlur felület ahhoz, hogy át lehessen méretezni egy widgetet.
A LauncherPro Plus (fontos, hogy Plus és nem az alap ingyenes) átméretez bármit - kérdés, hogy van-e értelme, mert nem minden widget tud minden irányban skálázódni, azaz, ha összenyomok egy widgetet akkor nem biztos, hogy "bele fog férni" az eredeti tartalom, a kinyújtás az inkább működik. -
Janaboy
veterán
Rusi sajnálom, hogy ilyen elfogult vagy ezzel a telefonnal szemben és a HTC Desire Z-t pedig a földbe aláztad
Nem túl objektív nézőpont..Egy dolog érdekel, amit nem nagyon találtam a sima Milestone-nál se (révén, hogy még nem volt a kezembe ez a sima se), így az érdekelne, hogy mint a HTC-nél ha megnyomom a phone (vagy hívás vagy nem tudom hogy van rajta) gombot, akkor a számokkal egyszerűen lehet kezelni neveket és egybe van a hívásnaplóval? Nekem ez olyan funkció a HTC Sense-nél, amit nagyon sajnálnék, ha másik nem tudna..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged