- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Jepp, én ezt igazából csak arra írtam, hogy nem kell feltétlenül MotoBlur felület ahhoz, hogy át lehessen méretezni egy widgetet.
A LauncherPro Plus (fontos, hogy Plus és nem az alap ingyenes) átméretez bármit - kérdés, hogy van-e értelme, mert nem minden widget tud minden irányban skálázódni, azaz, ha összenyomok egy widgetet akkor nem biztos, hogy "bele fog férni" az eredeti tartalom, a kinyújtás az inkább működik. -
Pompi
nagyúr
"Egy dolog érdekel, amit nem nagyon találtam a sima Milestone-nál se (révén, hogy még nem volt a kezembe ez a sima se), így az érdekelne, hogy mint a HTC-nél ha megnyomom a phone (vagy hívás vagy nem tudom hogy van rajta) gombot, akkor a számokkal egyszerűen lehet kezelni neveket és egybe van a hívásnaplóval? Nekem ez olyan funkció a HTC Sense-nél, amit nagyon sajnálnék, ha másik nem tudna.."
Alapból szvsz nem tudja, de megoldható - ahogy sokmindenre, erre is van program. Amit pl én használok, azt úgy hívják, hogy TakePhone Contact Dialer, többek közt ezt is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged