- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Jepp, én ezt igazából csak arra írtam, hogy nem kell feltétlenül MotoBlur felület ahhoz, hogy át lehessen méretezni egy widgetet.
A LauncherPro Plus (fontos, hogy Plus és nem az alap ingyenes) átméretez bármit - kérdés, hogy van-e értelme, mert nem minden widget tud minden irányban skálázódni, azaz, ha összenyomok egy widgetet akkor nem biztos, hogy "bele fog férni" az eredeti tartalom, a kinyújtás az inkább működik. -
Pompi
nagyúr
"Egy dolog érdekel, amit nem nagyon találtam a sima Milestone-nál se (révén, hogy még nem volt a kezembe ez a sima se), így az érdekelne, hogy mint a HTC-nél ha megnyomom a phone (vagy hívás vagy nem tudom hogy van rajta) gombot, akkor a számokkal egyszerűen lehet kezelni neveket és egybe van a hívásnaplóval? Nekem ez olyan funkció a HTC Sense-nél, amit nagyon sajnálnék, ha másik nem tudna.."
Alapból szvsz nem tudja, de megoldható - ahogy sokmindenre, erre is van program. Amit pl én használok, azt úgy hívják, hogy TakePhone Contact Dialer, többek közt ezt is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged