- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer2
tag
Tudom, hogy csak a plusz fizetős, de talán mégis az a teljes értékű. Bár igazából semmi olyan nincs benne, amit használtam is és nincs benne az ingyenesbe, de akkor is
#97: Igazából annyi érdekelne csak róla, hogy mennyire jó a nyomáspontjuk, milyen nehéz lenyomni őket, meg mondjuk hogy nem kattog-e nagyon. De igazából csak az a lényeg, hogy milyen gyorsan lehet rajta írni, hogy megéri-e, hogy ott van és nem egyszerűbb a képernyőn írni, csak mert azon ha néha melléütve is, de elég gyorsan és kényelmesen lehet így 3,7-4" körül. -
killer2
tag
Nálam anno amikor volt Androidos telóm, a Launcher Pro volt a kedvencem. Szerintem minden home screen-t kipróbáltam és az vált be a legjobban. Gyors volt és szép is, sok hasznos és látványos extrával. A másik bejövős cucc a SlideScreen volt, egyedi és jól kivitelezett, használható ötlet, csak ott ugyebár nincsenek widgetek meg semmi, csak a mailek, naptár, facebook, RSS, plusz egy óra és ez nekem nagyon hiányoztak a widgetek. Aztán van még panda home, open home meg minden, de ezek hiába skinezhetőek, látványosak meg minden, többnyire elég lassúak és sokszor sufni hatásúak. A gyorsak közül pedig a legtöbbnek nagyon kicsi volt a tudása, hiába volt letisztult. Nálam így nyert a Launcher Pro. Igaz, hogy nem ingyenes (bár nem titok, hogy mint minden, ez is beszerezhető a kevésbé tisztességes módon is), de cserébe gördülékeny, szép és jól testreszabható lesz a telefonunk, ami bizony sokat jelent. És máris le van szarva, hogy milyen kezelőfelületet toltak rá a gyárban.
-
nbg
senior tag
Hero utan valtottam Defy-ra ket hete, es egy picit fapadosnak tunik minden. Nem rossznak, csak fapadosnak.
Jo pelda a kezdokepernyo, szerintem azt baromira eltalaltak a htc-nel. Nyilvan be lehet szerezni hasonlo appokat, de nem ugyanolyat, es nem ingyen. De ez csak egy kiragadott pelda, igazabol apro kulonbsegekrol van szo, nehol grafikarol ,design elemekrol, nagyobb odafigyelesrol, amitol nekem kerekebbnek, kiforrotabbnak tunik a sense.
Masreszt viszont a motoblur legtobb megoldasa hihetetlenul jo funkcionalitast kinal -pl. imadom a zenelejatszot, rendkivul sokoldalu-, ugyhogy folytatom a baratkozast a blurrel, nem hiszem, hogy sokaig fog sirni a szam, miutan megszoktam a latvanyvilagot. -
Inarus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest