- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
zsirfecske #58 üzenetére
Én is azt írtam, hogy a szoftverben persze benne van ez a menüpont, ahogy a Milestone 1-ben és a DEFY-ben is megvan, pedig ezekben is csak kikapcsolva cserélhető a kártya, tehát kb. soha nem kell használni ezt a menüt.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
zsirfecske #44 üzenetére
Ha nem tudnád sokáig nem volt semmi támpont hogy lesz e rá egyáltalán Froyo. Csak húzták a nép agyát.
És ez a Q4-es Froyo frissítés Milestoine-ra sem helytálló már, mert nagyon úgy néz ki hogy legkorábban jövő január.
Szóval szerintem nem irkálunk itt összevissza jogos a felháborodás. -
Rusi
senior tag
válasz
zsirfecske #44 üzenetére
A microSD unmount menüpont mindegyik Android mobilban benne van, a Milestone 1-ben is. Csak hát hiába választod le, kivenni elég nehéz lenne, mert csak az akkut kivéve tudod kiszedni, akkor meg ugye tök mindegy. Igazából ezt a menüt el is rejthetnék ezeknél, csak akkor van jelentősége, ha a kártya menet közben, bekapcsolva cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest