Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
HerrMajor
csendes tag
A gyári 2.3.4 neked upgrade/downgrade-elhető? Mármint teszem azt ha megveszem és frissítem erre, azzal még szoftveresen szabad lesz a MM2? Ja igen, az hogy lockolt a bootloader - pontosan mit jelent? Lehet rá más romot tenni nem? Vagy csak a kezelőfelület lesz hasonló pl. az ICS-re, de az alapok maradnak 2.2-nél? Most ezt azért kérdem, mert akkor érdemesebb gyári 2.3.4-ről moddolni, mint 2.2-ről?
Te most vetted a telódat nemrég, ugye? Hol vetted egész pontosan - mennyiért és milyen tartozékokat kaptál? A filmnézést hogy kell elképzelni? Feliratokat, HD filmeket is meg lehet oldani? Remélem nem kell mindent a telefon szájába rágni, a konvertálás sok és felesleges idő

Nagyjából egyetértek az álláspontjaiddal - akkor nem bántad meg a vételt, ennek örülök. De akkor kb. azt kaptad a pénzedért amire számítottál?
FireFox1996: Kösz az infót, a videós rész jól jött, azt nem tudtam.
Zsebob: Remélem ezt most azért mondtad mert nem lesz okom kettétörni őket.

-
Zsebob
senior tag
Szia,
Megtennéd, hogy megnézed, hogy gyári 2.3.4 alatt ha megosztod a netedet egy másik eszközre WIFIN akkor van-e "3G data lost" hibád ( és a kapcsolat megszakad, kb 10 percenként ) ?
Nekem is munkaeszköz a gép, de ez megakadályozott anno abban, hogy otthon netezzek a teló hálózatáról, miután visszamondtam a nagyszerű Hipernet "szolgáltatást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő