Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Amikor bejön egy hívás, nem a szokásos kép jelenik meg. A kijelző alsó harmadában van egy lefele mutató kis nyíl, lefele húzva felveszed, felfele meg kinyomod a hívást. Valamiért nekem ez nem sikerül mindig jól. Bár egyre jobban megy
Szokni kell. És mintha nem lenne elég érzékeny ebben a helyzetben tapizásra a kijelző.
Ma előjött egy másik dolog is. Még nem raktam fel a 2.5.25-öt, csak ma este látok neki. Vagyis amit írok a 2.4.2re igaz. Az állapotsávban megjelent egy értesítés, hogy kevés a szabad tárhely. A belsőre érti, a kártyán jelenleg van egy gigányi üres hely. A belső tárhelyet eleve nem tudom kihasználni, eddig egyetlen általam használt rommal sem. Nem hoztam benne létre virtuális meghajtót, amit telepakoltam volna zenével, bármivel. Alkalmazásokból is kevesebb van fenn, mint régebben, hiszen megvannak a megszokott dolgaim, nem és csak a valóban szükségesek lettek telepítve. Ja, és a telepítés még egy hetes sincs. Mégis, amikor ránézek a belső tárhelyre, a 6,5 gigából csak 5 mega szabad. Legalábbis ezt írja ki. Vagy téved, de rendesen, vagy tele van régi szeméttel. Ezt nem igazán tudom elhinni. Meglátom mi lesz az új MIUI-nál. Remélem, eltűnik ez a jelenség, ha nem kezdhetem törni a fejem, hogy hogyan takarítsam ki a szemetet.Nem szeretnék visszatérni a CM7-re. Igaz, elégedett voltam vele, de itt kaptam két fontos pluszt: Jobb zenét hallgatni rajta, mert nem szaggat, amikor elindítok valami erőforrás igényesebb dolgot, és tudja a beszélgetéseket alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szokni kell. És mintha nem lenne elég érzékeny ebben a helyzetben tapizásra a kijelző.