Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz GGMPC #1232 üzenetére

Ja... az nem jott le, hogy nem a tied amit hirdettel. Akkor legalabb maradunk paran aktiv forumozok is!
    A telefonom a rokonnal van, akinek a kint elo rokona kuldte. En Pomazon, o videken. Vasarnap megyunk ugyis hozzajuk, mar nem volt ertelme feladatni meg egyszer postan. Remelem a varakozasaimnak megfelelo allapotban lesz... ez az egy amit nem nagyon lehetett tavolrol csak fotorol jol latni. Na meg az akksi, bar azt mar nagyobb esellyel tudok venni hozza ha kell (utangyartok mar szallitanak Mo-ra).
    Jaja, jokat olvastam rola, nem veletlen lesz ket asztali meg egy autos:) Viccesen fog kinezni a kispolszkiban! Mondjuk most mar ha javul az ido megint inkabb biciklizni fogok (mutet miatt 1.5 ev kimaradt), de par dollarert nem volt szabad otthagyni.
    Viszont mivel Verizon fuggo (legalabbis nem irta, hogy kikodolt), szerintem napokig meg xda-t fogok olvasgatni, hogy mit tegyek ra. Gondoltam teloval a kezemben egyszerubb, nem is olvastam elore, plusz angolt me'g tanulok, igy biztos eltelik egy kis ido, mire ra tudok koltozni.
    Azert majd jol meg kell neznem, mi az amiben a droid2 es az M2 mas a progin kivul, ez a masik amit meg figyelnem kell majd.

Új hozzászólás Aktív témák