- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
válasz
DeathAdder #16 üzenetére
Nem-nem, ismerem a hibákat, a visszhang pedig csak headsettel jön elő, az se mindig, de én nem használok hozzá szinte egyáltalán...
Az akkuidő zavar, de ha annyira rossz, akkor visszaváltok i4-re és kész. A SIM kártya meg remélem nem lesz gond, ha meg igen, szépen kicseréltetem.
Mellesleg én úgy kritizálom egyik vagy másik rendszert, hogy van közöm mindkettőhöz! Ez nagy különbség.
Nekem nem tetszett és kész, attól jó telefon, iPhone-nak is van rengeteg hibája, de legalább amit rárakok, az tuti fut...nem az, hogy megveszek egy szkenner programot, aztán folyamatosan kilép (legális vásárlás)...
Lesz ami lesz, nekem örökre iPhone-om lesz, de elismerem az Androidot is, mert van, ami jobb abban, de nekem a lényeg a stabilitás...Az SGSII is forró volt az elején, mikor kijött (tapasztalat), azt is javítani kellett, pedig jé, 120e Ft-os telefon volt...itt is van hiba, majd javítják...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest