Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
válasz
DeathAdder #16 üzenetére
Nem-nem, ismerem a hibákat, a visszhang pedig csak headsettel jön elő, az se mindig, de én nem használok hozzá szinte egyáltalán...
Az akkuidő zavar, de ha annyira rossz, akkor visszaváltok i4-re és kész. A SIM kártya meg remélem nem lesz gond, ha meg igen, szépen kicseréltetem.
Mellesleg én úgy kritizálom egyik vagy másik rendszert, hogy van közöm mindkettőhöz! Ez nagy különbség.
Nekem nem tetszett és kész, attól jó telefon, iPhone-nak is van rengeteg hibája, de legalább amit rárakok, az tuti fut...nem az, hogy megveszek egy szkenner programot, aztán folyamatosan kilép (legális vásárlás)...
Lesz ami lesz, nekem örökre iPhone-om lesz, de elismerem az Androidot is, mert van, ami jobb abban, de nekem a lényeg a stabilitás...Az SGSII is forró volt az elején, mikor kijött (tapasztalat), azt is javítani kellett, pedig jé, 120e Ft-os telefon volt...itt is van hiba, majd javítják... -
Legendd
senior tag
Na srácok, én imádom a fehéret, de ennek nem áll jól.
Most volt 1 napig ilyen RAZR-öm, de úgy kiábrándultam belőle, hogy csak na. Azon kívül, hogy már tényleg annyira nagy, hogy egy kézzel lehetetlen használni, valahogy semmi nem úgy fut rajta, ahogy másik telefonon...
Egyik ismerősömnek SHSII-je van, testvéremnek HTC Sensation-je, ami azokon megy GPS (Sygic), vagy a Sprinkle játék, az ezen vagy el sem indul, vagy hülye színeket produkál.
Én visszatérek az iPhone-hoz, 4S-hez, én az ilyen hibákat nem bírom!
Az összeszerelési minőség az rendkívüli, a kevlár hátlap csodás, de tényleg, még az SGSII-nél is azért jóval nagyobb, szélesebb, átérhetetlen, pedig nem 170cm-es emberke vagyok...
De aki vesz mégis, az feketében tegye
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest