Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Na srácok, én imádom a fehéret, de ennek nem áll jól.
Most volt 1 napig ilyen RAZR-öm, de úgy kiábrándultam belőle, hogy csak na. Azon kívül, hogy már tényleg annyira nagy, hogy egy kézzel lehetetlen használni, valahogy semmi nem úgy fut rajta, ahogy másik telefonon...
Egyik ismerősömnek SHSII-je van, testvéremnek HTC Sensation-je, ami azokon megy GPS (Sygic), vagy a Sprinkle játék, az ezen vagy el sem indul, vagy hülye színeket produkál.
Én visszatérek az iPhone-hoz, 4S-hez, én az ilyen hibákat nem bírom!
Az összeszerelési minőség az rendkívüli, a kevlár hátlap csodás, de tényleg, még az SGSII-nél is azért jóval nagyobb, szélesebb, átérhetetlen, pedig nem 170cm-es emberke vagyok...
De aki vesz mégis, az feketében tegye
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest