- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Valaki vett már akksit Defyhez? Elegem lett abból, hogy mindig magammal hurcoljam a töltőt a munkahelyre (nem azzal van a bajom, hogy "nehéz" lenne, hanem félek, nehogy megtörjön a kábel a hordozástól). Először arra gondoltam, hogy veszek egy másik töltőt, azonban az e-bayen keresgélve arra jutottam, hogy anyagilag jobban járnék egy fali töltő + akksi kombinációval. Ezt kb. 9-10 USD-ből megúsznám szállítással együtt, sőt találtam olyat is, ahol 2 akksi + fali töltő 11$.
Kérdés, hogy vajon mennyire megbízhatók ezek az utángyártott akksik. Mert hiába írják rá, hogy BF5X akksi, attól még nem gyári és félek nem-e teszi tönkre a telefont. Másrészt az egy dolog, hogy 1500mAh teljesítmény van ráírva, attól még lehet jócskán alulmúlja a gyári akksi kapacitását. Harmadrészt pedig nem tudom mennyire árt a hátlapnak hosszú távon az állandó akksi cserélgetés.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256gb Natural Titanium, független,bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest