Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
kakukkmarci #40666 üzenetére
Pontosan így történt, ahogy írtad bár már rájöttem épp most akartam megosztani de látom nem kell
Mondom nem létezik, hogy csak úgy magától ne álljon vissza.....
Egyébként nekem nincsenek ilyen opciók mert No Lock van de akkor le fogom cserélni.
(mi is a pontos neve???)Ami még nagyon idegesítő valamiért a tegnapi herce-hurca miatt elszállt a mobilnetem, hiába van pipa a data enable-d után meg sem jelenik a 3g/H felirat
szerinted most mitévő legyek van tipped????
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest