Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Üdv Mindenkinek!
Volna egy kérdésem milyen tokot ajánlotok a defy-re?
Egy ilyet néztem nem tudom megfelelő lenne-e, ahogy magamat ismerem a lényeg, hogy puha gumiból legyen ne karcolja a hátlapját.
Inkább zárt legyen pont rávaló vagy kihúzós mint nokiáknak szokott lenni?Előre is köszönöm.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Nem baj, valaki mint én is inkább körülnézek így szoktam meg jó ha tájékozott az ember
Köszi a választ!
kammerer ez most nem komolyan mondod.... (istenem ilyennek is kell lenni)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz RootRulez #40139 üzenetére
Igaz van benne valami de szerintem én nem így fogok eljárni majd meglátjuk
(#40140) kammerer számomra kicsit nyers megoldás, mindenesetre megsasolom a fóliát és a tokot gyorsba valahol.....
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Egy kérdés ezen beállítás szerint nektek megy net?
Nem tudom miért de nekem nem megy lehet elbénázom csak...
még annyit wifivel kapcsolatosan hogyan tudom megjegyeztetni a rejtett nevűeket?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Ne haragudjatok de Senki sem tud segíteni? nem sürgetésképpen...
xyzui: Sajna[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Szóval rájöttem szerencsére, ahogy kicsivel feljebb írtad a beállítások előtt a data enable-d nem volt bepipálva . Apn type nélkül is megy azért állítsam be valamelyiket???
kezman: Megvolt mi a baj azért köszi
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Zsírsirály a Mobil Tv Srácok viszont tudnátok mondani egy progit, hogy ne kelljen lekérni My T-mobilba hol járok?
-
anonymus89
addikt
Elhiszem, hogy tetszik csak fater előfizuján próbáltam ki azért kérdeztem nehogy túllépje viszont ha már így megemlítetted akkor az STPB-ről volna szó???
Egy kis infóért hálás lennék[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz customrobi #40498 üzenetére
Nem, mint szakember csak egyszerűen defy tulaj írok, nekem sebesség volt az első így class10-st vettem és abból a samsung....
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Pezsgő habzik a pohárban,
malac repül a szobában,
pezsgőt inni most nem szégyen,
önts nekem úgy is, ha nem kérem,
ma még nagy bulit csinálok,
Boldog Új Évet Kívánok!Magamtól, B.U.É.K Minden kedves fórumozónak, legyen ugyanilyen vagy szebb a jövő esztendő és sok sikerélményben legyen részetek.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olvasgatva a topikot még nem találkoztam olyannal, ami velem fordult elő....
Tegnap este bekapcsoltam a repülő üzemmódot mert merülőben volt a defy és ma reggel mikor kikapcsoltam az üzemmódot nem kért pint és így nem tudok telefonálni, sem netezni.Ez azért lehet mert már épphogy van valami energia?????
Szerintetek????
-
anonymus89
addikt
Szerintetek ez normális??
Ki/be kapcs után persze nem volt ott de akkor is kérdem én ennek így kellene működnie???
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz kakukkmarci #40666 üzenetére
Pontosan így történt, ahogy írtad bár már rájöttem épp most akartam megosztani de látom nem kell
Mondom nem létezik, hogy csak úgy magától ne álljon vissza.....
Egyébként nekem nincsenek ilyen opciók mert No Lock van de akkor le fogom cserélni.
(mi is a pontos neve???)Ami még nagyon idegesítő valamiért a tegnapi herce-hurca miatt elszállt a mobilnetem, hiába van pipa a data enable-d után meg sem jelenik a 3g/H felirat szerinted most mitévő legyek van tipped????
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Még mindig nem tudom milyen tokot vegyek hozzá....
Tudnátok ajánlani, egyébként ki milyet használ???
védőfólia és szilikon tok vagy védőfólia és bőrtok vagy csak bőrtok vagy mind az 3 egyben??[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
srácok majd holnap válaszolok egy kicsit bōvebben elōre is köszi.......
-
anonymus89
addikt
membrandj: szerintem maradok én is akkor a szilikon toknál plusz fólia mert tényleg nem szeretném, hogy karcolódna a kijelző... nézegettem a srác hirdetéseit csak még nem jutottam el odáig, úgy látom vastag fóliák pont ilyet szeretnék
Hangyoca: megköszönném ha esetleg linkelnél egy képet róla... vannak ezek a gel-s TPU tokok ezek tetszenek
-
anonymus89
addikt
Egy kis keresgélés után nem találtam választ a kérdésemre így kérdeznék: Mióta felrakta az apnswitch-t először hol kapcsolt hol nem. --> leszedtem újra felraktam aztán meg elment valamiért a net.. --> most már nem is használom de ha kiveszem a pipát a data enable-d mellől akkor a 3G/H felirat ott marad az értesítőben miközben eddig mindig eltűnt ha kikapcsoltam a mobilnetet....
Szerintetek ez mitől van?
-
anonymus89
addikt
Akinek van DLNA-s Samu tv-je egy próbát megér az adroidos SamyGo táviányítós app, haveromat nem kicsit szívattam vele....
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz TripleB #41966 üzenetére
Ezt nem teljesen értem, mire gondolsz......
#41967 la_cc: az adapter a samu tv-ben: link az internet routerrel megosztva, hogy arról vegye a netet a defy és más egyéb nincs. Nem volt időm mindent áttekinteni de működött.
Csak kapcsolódott a host-hoz és máris szakija lettél a tv-nek a saját távirányítója nélkül.#41968 Flexy90: ugye hogy ugye
-
anonymus89
addikt
Srácok miért van az hogy ha megosztok a Serviio-n belül 2 mappát akkor a defyn nem látom az összes mappát???
Felettébb különös....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
A sok hólapátolás közben esetleg van ötletetek miért van ez így?
-
anonymus89
addikt
Srácok, hogy lehet egy számot tiltani, hogy ne kapjak tőle sms-eket vagy hívásokat??
Sürgős lenne ha van módja akkor várom.Előre is köszönöm!
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #42240 üzenetére
Ez akkor nem jó nekem viszont találtam másikat helyette.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Sajnos meg volt az első fagyás a telómnak neteztem közben hívtak és mikor letettem fekete képernyő csontra csak az értesítő sáv maradt. Semmire nem reagált, kikapcs gombra sem úgyhogy kivettem az aksit. Gyári 2.3.5-s van rajta még nem nyúltam hozzá.
Csináljak vele valamit, van ötletetek?
-
anonymus89
addikt
válasz bigsee #42669 üzenetére
Igen persze az van Defy+-m van.
Egyébként még egy kérdés miért szakad meg hívás közben a vonal beszélek bátyámmal ugyanilyen van neki, és most is 6 perc után vége lett. Mozog közben és a távolságérzékelő néha nem jól működik vagy mi a nyavalya?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest