Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gagavectra21 #25365 üzenetére
Nálam be van állítva, hogy a gyári kamera alkalmazásnál a keresés gombbal is el lehessen sütni a fényképezőt, ilyenkor meg nem ad AF hangot. Én is kerestem, de még nem találtam meg és most túl sok időm nem is volt ezzel foglalkozni.
Amúgy Camera360, LgCamera és a többiek teljesen elnémultak... és ezek jobbak is, mint a gyári, szóval ez volt a másik ok, hogy nem kerestem az AF hangot (ami vélhetően nem Android rendszerhang, hanem a kamera alkalmazás saját hangja, mert a többi egyedi kamera alkalmazásnak ettől eltérő az AF hangja és ki is kapcsolhatók alapból is).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest