Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem ezeket a kontaktokat már buktad. Mondjuk nem túl régen én is szívtam amiatt, mert a kontaktjaim fele csak a Moto Adress Bookban volt benne és nem szinkronizálta a Google Contacts-el, annak ellenére sem, hogy ezt neki beállítottam.
Aztán kénytelen voltam egyesével átpakolni őket.
Imádom amikor a gyártók úgy raknak az Androidba rendszer szinten saját alkalmazásokat, hogy azok nem csak redundánsak, de még sokkal kevésbé használhatók, mint a gyári Androidos megoldás.
Tipikus példa erre a telefonkönyv... nem értem, miért kellett alapértelmezésben egy saját telefonkönyvet is hozzáadni a rendszerhez, főleg úgy, hogy az nem tud annyit, mint az alap Andoidos Contact kezelő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest