Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.roby90
tag
válasz
killzone1987 #24569 üzenetére
Én is meg fogok válni tőle, hirdetem is. Nekem is kevés a hardver.
Az én választásom az Atrix 2-re esett. -
t.roby90
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szóval akármilyen CM7-s romot kipróbáltam, mindegyiknél újraindult, Wajkiui, EUROSKANKY, MANIAC103, bármilyen.. és természetesen a gyárival is.. szerintetek mi lehet a baj? és érdemes elküldeni szervízbe?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Próbálta már valaki felrakni a WhiteRabbitNextGen Edition 2.1-t és CustomizePack-ot?
mert nekem sehogy se sikerült, bejön a boot animáció és nem lép tovább... valakinek ötlet? -
t.roby90
tag
Sziasztok,
Egy érdekes dolog vetődött fel bennem ma mikor zenét hallgattam kedvenc kis defymen
Szal lehetséges h CM7-en jobb hangzást add, mint a CMX?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Az számít h üres-e az sd kártya mikor felteszek egy romot? vagy ugyanúgy lehetnek rajta képek, zenék stb., mert nem befolyásolja a telepítést.
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani egy jó agyba-dugós headsetet, ami bevált nektek
és kompatibilis a defy+-sal.
-
t.roby90
tag
Melyik programmal tudom lemérni a fogyasztást?
-
t.roby90
tag
Sziasztok,
Nagy gondban vagyok, ma reggel figyelmetlenségből rossz romot tettem föl a Defy+-mre, a sima defys romot telepítettem fel..
Mit tudok ilyenkor tenni, h újra életet leheljek belé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest