- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát igen, ha így nézzük, akkor persze. de mondjuk nincsenek jelenleg olyan jó helyzetben, hogy sok fejlesztést finanszírozzanak szerintem. meg a másik, hogy mennyire kicsi volt ez a keynote, az félelmetes. az online közvetítés alapján leglaább is. már akkor nem volt elég a sávszélességük, amikor kb 1500 user nézte élőben, illetve egy kis művelődési ház méretű teremben pár ember beszélgetett a mobilozásról.
de lehet, hogy azért nem vagyok kiakadva, mert én nagyjából pont ezt vártam, és így nincs miben csalódni.AS: ha megnézed a wimo telefonokat, akkor ott sincs nagy eltérés. kicsit a GUI-k mások, de alapvetően minden telefon ugyanazt tudja. szerintem minden elterjedő platformnak ez a sorsa.
-
törölt tag
ha csak várni szeretnél, akkor tökéletes az X3, az idők végezetéig várhatsz rá
(ahogy én is az új Meizura...)szerintem nincs igazán baj a telefonnal, csak annyi, hogy nem hoz újdonságot. viszont ha gyorsan megjelenik, akkor egyáltalán nem lehet rá mondani, hoyg elavult lenne, vagy gyenge. nem aboszolut csúcstechnológia van benne, de nem is baj, az olyanokból ritkán lesz tömegtelefon, és ha nem lesz az, akkor nem is keres vele a gyártó annyit. attól, hogy pár tízezer geek üdvrivalgás közepette megveszik ahipermodern zászlóshajót, még simán elsüllyedhet egy cég, ugyanis a bevétel nagy részét nem ez az árszegmens produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(ahogy én is az új Meizura...)