Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát igen, ha így nézzük, akkor persze. de mondjuk nincsenek jelenleg olyan jó helyzetben, hogy sok fejlesztést finanszírozzanak szerintem. meg a másik, hogy mennyire kicsi volt ez a keynote, az félelmetes. az online közvetítés alapján leglaább is. már akkor nem volt elég a sávszélességük, amikor kb 1500 user nézte élőben, illetve egy kis művelődési ház méretű teremben pár ember beszélgetett a mobilozásról.
de lehet, hogy azért nem vagyok kiakadva, mert én nagyjából pont ezt vártam, és így nincs miben csalódni.AS: ha megnézed a wimo telefonokat, akkor ott sincs nagy eltérés. kicsit a GUI-k mások, de alapvetően minden telefon ugyanazt tudja. szerintem minden elterjedő platformnak ez a sorsa.
-
törölt tag
ha csak várni szeretnél, akkor tökéletes az X3, az idők végezetéig várhatsz rá
(ahogy én is az új Meizura...)
szerintem nincs igazán baj a telefonnal, csak annyi, hogy nem hoz újdonságot. viszont ha gyorsan megjelenik, akkor egyáltalán nem lehet rá mondani, hoyg elavult lenne, vagy gyenge. nem aboszolut csúcstechnológia van benne, de nem is baj, az olyanokból ritkán lesz tömegtelefon, és ha nem lesz az, akkor nem is keres vele a gyártó annyit. attól, hogy pár tízezer geek üdvrivalgás közepette megveszik ahipermodern zászlóshajót, még simán elsüllyedhet egy cég, ugyanis a bevétel nagy részét nem ez az árszegmens produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest