- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, jelenleg még a tg01 sem igazán elérhető, leszámítva azt a pár helyet, és azt a pár szolgáltatót. tudom, hogy ez nem egyenértékű azzal, hogy majd lesz, de a bejelentett modellekkel csak lehet már számolni általában.
kicsit óvatosan kezdtek a gyártók az androiddal, de majd beindul az. igazából most sem vészes, csak nagyon területfüggő, hogy hol és mit lehet kapni. -
törölt tag
a wimo ősöreg rendszer lévén nyilván van már rá egy rakás telefon, de egy adott korszakban azért viszonylag sablonosan ment a dolog.
amúgy androidból is van 0-8GB memóriával szerelt, több, eltérő RAM-mal rendelkező, 2,8" qvga-tól egészen a 3,7/3,8" wvga-ig tft és amoled kijelzővel, több féle kialakítású telefon, igaz egy részük még csak bejelentve. egyedül a cpu tűnik eddig azonosnak mindben, bár az újonnan megjelenő modelleknél nem lehet tudni. ha ez neked mind egyforma, akkor akár már a wimo termékvonal is lehet egyforma szerintem. -
Dr.Anonymus
addikt
erdoke:
tudom, már tudom
utóbbi időben egyre kevesebbet írok a fórumba, de ha viszont igen akkor legalább már valami orbitális baromságot....joey20:
"Ez lenne a Moto nagy esélye? Hát akkor pápá moto. Önmagában nem rossz, de összességében ez baromi kevés. "
- szerintem elég lesz, legalábbis amerikában
nekik ez a hazai gyártó, ezért szívesen veszik, és ráadásul ők bedőlnek az ilyen "ingyenesen elvihető, (aztán majd az előfizuval lehúzzuk a nadrágodat is)" konstrukcióknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged