Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Nem tudom mit rágódtok ezen az SE X3 témán. Számomra ez a márka nem létezik T68i óta
Itt van a feléledni készülő motorola, erről tessék beszélniMegnézném a 3-4 hónapja piacon levő wm6.1-el hány teló rendelkezett. Biztos lehet benne mindenki, hogy amíg az Android nem lesz piacvezető, addig nem nyugszanak a google-nél(utána sem...).
Best buy lesz a készülék ezen az áron a friss androiddal, effelől kétség nincs.erdoke neked mekkora zsebed van, hogy 4" kijelzőjű mobil belefér? Volt HTC Universal-om, már az se fért be, ami 3.7"(hozzáteszem az elég vaskos darab, de nem azért nem fért be).
-
zH.
senior tag
Sok fanyalgó
Szerintem korrekt telefon ,androidos rendzser ,olcsó ár ,qwerty bill
Akinek kicsi a kijelző nem vesz ilyet es kesz...
Nekem pl tokeletes lenne -
törölt tag
hát, jelenleg még a tg01 sem igazán elérhető, leszámítva azt a pár helyet, és azt a pár szolgáltatót. tudom, hogy ez nem egyenértékű azzal, hogy majd lesz, de a bejelentett modellekkel csak lehet már számolni általában.
kicsit óvatosan kezdtek a gyártók az androiddal, de majd beindul az. igazából most sem vészes, csak nagyon területfüggő, hogy hol és mit lehet kapni. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #66 üzenetére
Kicsit összekevered, ki mit állított. Merre vehetek 3,7-3,8" kijelzővel androidos készüléket?
Egyeltem a két hozzászólást.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
tween
őstag
-
törölt tag
a wimo ősöreg rendszer lévén nyilván van már rá egy rakás telefon, de egy adott korszakban azért viszonylag sablonosan ment a dolog.
amúgy androidból is van 0-8GB memóriával szerelt, több, eltérő RAM-mal rendelkező, 2,8" qvga-tól egészen a 3,7/3,8" wvga-ig tft és amoled kijelzővel, több féle kialakítású telefon, igaz egy részük még csak bejelentve. egyedül a cpu tűnik eddig azonosnak mindben, bár az újonnan megjelenő modelleknél nem lehet tudni. ha ez neked mind egyforma, akkor akár már a wimo termékvonal is lehet egyforma szerintem. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #57 üzenetére
Jelenleg vásárolhatsz XScale, ARM11, OMAP3 és Snapdragon alapú WM-t, ami lehet 0-16 GB belső flash memóriával szerelve, 128-512 MB RAM-mal, 2,8" QVGA-tól a 4,1" WVGA-ig TFT vagy OLED kijelzős, mindenféle kialakítású, stb. Szerinted ez biztosan ugyanaz a paletta, mint amit az Androidtól láttunk eddig?
-
Konflikt
addikt
jo lett volna, csak kiderult hogy nem kapacitiv kijelzot kap..
rezisztiv lesz (topic vege fele targyaltuk)
mod: kozben uj infok vannak. jolenne ha Bog a teszttel, v a t-mobile eldontene a kerdest.
-
kaller1
veterán
Fanyalogtok itt,Nektek semmi nem jó? Bezzeg ha nálunk is ingyen osztaná valamelyik szolgáltató előfizuval,máris rohannátok a boltba érte...
-
yoman1
csendes tag
Nekem úgy tűnt, hogy alapvetően az új irányt mutatta be tegnap este a Moto nagyfőnöke és nem annyira a bemutatott telefon volt a lényeg.
Mondjuk annyira szaggatott hogy akár porszívót is reklámozhattak volna.. -
törölt tag
hát igen, ha így nézzük, akkor persze. de mondjuk nincsenek jelenleg olyan jó helyzetben, hogy sok fejlesztést finanszírozzanak szerintem. meg a másik, hogy mennyire kicsi volt ez a keynote, az félelmetes. az online közvetítés alapján leglaább is. már akkor nem volt elég a sávszélességük, amikor kb 1500 user nézte élőben, illetve egy kis művelődési ház méretű teremben pár ember beszélgetett a mobilozásról.
de lehet, hogy azért nem vagyok kiakadva, mert én nagyjából pont ezt vártam, és így nincs miben csalódni.AS: ha megnézed a wimo telefonokat, akkor ott sincs nagy eltérés. kicsit a GUI-k mások, de alapvetően minden telefon ugyanazt tudja. szerintem minden elterjedő platformnak ez a sorsa.
-
AS
félisten
Nem értem ebben teloban semmi extra nincs, a tömegböl egyedül csak HTC HERO emelkedik ki a SEnse felülettel.
Samsung meg 8 gb tárhelyel Amoledel.Többi gyártóé mind ugyan az.
-
törölt tag
ha csak várni szeretnél, akkor tökéletes az X3, az idők végezetéig várhatsz rá
(ahogy én is az új Meizura...)
szerintem nincs igazán baj a telefonnal, csak annyi, hogy nem hoz újdonságot. viszont ha gyorsan megjelenik, akkor egyáltalán nem lehet rá mondani, hoyg elavult lenne, vagy gyenge. nem aboszolut csúcstechnológia van benne, de nem is baj, az olyanokból ritkán lesz tömegtelefon, és ha nem lesz az, akkor nem is keres vele a gyártó annyit. attól, hogy pár tízezer geek üdvrivalgás közepette megveszik ahipermodern zászlóshajót, még simán elsüllyedhet egy cég, ugyanis a bevétel nagy részét nem ez az árszegmens produkálja.
-
AS
félisten
Dr.Anonymus már késö, a Samsung és LG már kiépítette a presztist Amerikákban őket szeretik legjobban na meg persze az Applet.
-
zH.
senior tag
Na végre , Ez már tetszik !
Értelmes motorola láthatáron ,nekem nincs gondom a kijelzőmérettel se
Legalább könnyen elfér a zsebembe ,és kívülről is szép! -
vsgaborr11
tag
Mondjuk kicsi a kijelzője,meg a QWERTY hülyén néz ki rajta,de a töbi stimmel.
-
plus44
veterán
Kinézetre igazán szép.
-
Konflikt
addikt
Komolyan mondom, vegyetek laptopot, tv-t, internet táblát, vagy bármit aminek nagy a kijelzője, én azért szeretném, ha a mobilom a zsebemben is elférne. Na ezért a 3,1" és nem 15".
leulhetsz egyes. mondatertelmezes nulla.
3,5" os andoridot irtam a #4-ben, azaz a mostaniaktol max. 0,5 inch novekedest. (mintha eddig nem letezett volna 3,5"-es, v nagyobb mobil. olvasgass kicsit..)nem azert 3,1" h neked elferjen a zsebedben. hanem mert ebben a mertben valszeg olcsobban gyarthato/adjak a panel(t), igy olcsobb is lesz: fuggetlenul 399 USD-ert, (valszeg) illetve ingyen adjak elofizetes melle.
-
HardSanyeee
őstag
Végre valami a Motorolától
És még csak nem is ronda
"6 óra beszélgetést biztosító 1.420 mAh kapacitású akkumulátort kapott."
Legalább Moto nem hazudik üzemidőt illetően
-
Dr.Anonymus
addikt
erdoke:
tudom, már tudom
utóbbi időben egyre kevesebbet írok a fórumba, de ha viszont igen akkor legalább már valami orbitális baromságot....joey20:
"Ez lenne a Moto nagy esélye? Hát akkor pápá moto. Önmagában nem rossz, de összességében ez baromi kevés. "
- szerintem elég lesz, legalábbis amerikában
nekik ez a hazai gyártó, ezért szívesen veszik, és ráadásul ők bedőlnek az ilyen "ingyenesen elvihető, (aztán majd az előfizuval lehúzzuk a nadrágodat is)" konstrukcióknak... -
DarkByte
addikt
Végre egy értelmes külsejű Motorola és ráadásul Android.
Kár hogy jóval később fog jönni mint a Huawei féle, így nem biztos hogy megvárom
-
joey04
titán
Ez lenne a Moto nagy esélye? Hát akkor pápá moto. Önmagában nem rossz, de összességében ez baromi kevés.
A mini kijelző csak hab a tortán. -
erdoke
titán
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
1. Ez más készülékeknél is csak láma tolvajok esetén működik.
2. Ilyet más OS/gyártó/szolgáltató is nyújt már egy ideje. -
littlebrandy
tag
na ez nagyon ott van
-
bepe79
addikt
Induló ár 75K lesz: [link]/
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #26 üzenetére
HTC SENSE UI hoz képest ez 0... -
eami
veterán
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
Mindkettő már most is elérhető androidon. Ráadásul a második alap feature
-
Dr.Anonymus
addikt
szegény moto, még a gsmarena is jól belerúg:
"Motorola CLIQ has been briefly spotted by the Engagdget team over at T-Mobile website for a price of 400 US dollars without a contract, while other sources suggest a price of 200 euro. Either way, it surely sounds like a nice deal - plus you' ll get the chance to be the owner of probably one of the last Motorola phones"a kis gonosz...
-
Dr.Anonymus
addikt
egy komoly újdonság van benne ami nagyon tetszik
ez a safe backup
vagyis ha elveszted a telefont, ellopják, akkor
1. bármikor letilthatod róla távolról is a rajta lévő adataidat
2. ha kapsz egy új ilyen telefont, egy jelszó beírásával minden korábbi beállításodat, névjegyeket, alkalmazásokat lerántja a netről... és megy tovább minden mintha mi sem történt volnaez hasznos,
-
AS
félisten
Képek:
link
Igazából semmi újdonság nincs benne, ezt tudja egy HTC Magic is, és egy Samsung I7500 is. -
Scenic
tag
Abszolút tetszik, az iPhone-nak és az N szériás Nokiák törvénytelen gyermeke jut eszembe, ha szemből kóstálgatom!
A qwerty + android párosítás nekem nagyon feküdne 400 dolcsiért, kíváncsi vagyok a kijelző méretén kívül (ami engem mondjuk nem különösebben zavar) miben kell majd kompromisszumot kötnünk!
-
Végre alkotott valamit a Motorola. Tudásra nem rossz, de nekem nem tettszik. Túl tömzsi, és ráadásul nem is pehelysúly..
De igazából majd egy teszt után kiderül, mire is képes, és legalább elindultak végre valamerre -
hans87
tag
Régen imádtam a Motorolákat. Aztán jöttek a most is ismert szutyok játéktelók.
De, most végre! Nagyon tetszik! A külső a RAZR2 óta egyiknél sem jött be, itt végre rendben, a tudás is szimpatikus, Android is ok.
Egy dolgot azért még tehetnének, hogy a kamerát arra az 5 Mpixeles cuccra cseréljék, amit a Kodakkal közösen raktak a ZN5-be.Egyébként ez most hivatalosan mi? Mert a Moto CEO-ja (az indiai csávó) szerint Blur, itt most Cliq. Melyik lesz a neve?
-
yoman1
csendes tag
itt van fehérben
Bár szerintem a végleges verzióban a kék részek helyett szürke lesz. -
bope87
aktív tag
Ha érdekel valakit egy kis marketing: [link]
Fehérben sehol sem találok róla képet
-
Konflikt
addikt
mint az osszes eddigi androidnak ennek is az a baja, h kicsi a kijelzo merete (3,1") ok, kiveve majd ha kijon az X3, es a touch HD2, akk lesznek nagyobb androidok. de nemlehetne mar egy normalis aru 3,5"-os androidot qwerty-vel kidobni?
-
erdoke
titán
Kicsi a kijelzője, viszont éppen ezért a felbontást is alacsonyan tarthatták, ami jótékony hatással van a gyengus központi egység valós sebességére. Nagy kérdés az ára, mennyiért mérik a kevesebbet.
-
bope87
aktív tag
Hű ez tetszik
Ezaz Motorola!
-
bepe79
addikt
Végre egy jó teló a Motorolától!
Ráadásul az US és az EU piacra is érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged