Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát, jelenleg még a tg01 sem igazán elérhető, leszámítva azt a pár helyet, és azt a pár szolgáltatót. tudom, hogy ez nem egyenértékű azzal, hogy majd lesz, de a bejelentett modellekkel csak lehet már számolni általában.
kicsit óvatosan kezdtek a gyártók az androiddal, de majd beindul az. igazából most sem vészes, csak nagyon területfüggő, hogy hol és mit lehet kapni. -
törölt tag
a wimo ősöreg rendszer lévén nyilván van már rá egy rakás telefon, de egy adott korszakban azért viszonylag sablonosan ment a dolog.
amúgy androidból is van 0-8GB memóriával szerelt, több, eltérő RAM-mal rendelkező, 2,8" qvga-tól egészen a 3,7/3,8" wvga-ig tft és amoled kijelzővel, több féle kialakítású telefon, igaz egy részük még csak bejelentve. egyedül a cpu tűnik eddig azonosnak mindben, bár az újonnan megjelenő modelleknél nem lehet tudni. ha ez neked mind egyforma, akkor akár már a wimo termékvonal is lehet egyforma szerintem. -
törölt tag
hát igen, ha így nézzük, akkor persze. de mondjuk nincsenek jelenleg olyan jó helyzetben, hogy sok fejlesztést finanszírozzanak szerintem. meg a másik, hogy mennyire kicsi volt ez a keynote, az félelmetes. az online közvetítés alapján leglaább is. már akkor nem volt elég a sávszélességük, amikor kb 1500 user nézte élőben, illetve egy kis művelődési ház méretű teremben pár ember beszélgetett a mobilozásról.
de lehet, hogy azért nem vagyok kiakadva, mert én nagyjából pont ezt vártam, és így nincs miben csalódni.AS: ha megnézed a wimo telefonokat, akkor ott sincs nagy eltérés. kicsit a GUI-k mások, de alapvetően minden telefon ugyanazt tudja. szerintem minden elterjedő platformnak ez a sorsa.
-
törölt tag
ha csak várni szeretnél, akkor tökéletes az X3, az idők végezetéig várhatsz rá
(ahogy én is az új Meizura...)
szerintem nincs igazán baj a telefonnal, csak annyi, hogy nem hoz újdonságot. viszont ha gyorsan megjelenik, akkor egyáltalán nem lehet rá mondani, hoyg elavult lenne, vagy gyenge. nem aboszolut csúcstechnológia van benne, de nem is baj, az olyanokból ritkán lesz tömegtelefon, és ha nem lesz az, akkor nem is keres vele a gyártó annyit. attól, hogy pár tízezer geek üdvrivalgás közepette megveszik ahipermodern zászlóshajót, még simán elsüllyedhet egy cég, ugyanis a bevétel nagy részét nem ez az árszegmens produkálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged