Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Hát ez bizony nem szép. Lehet hogy csak a képen előnytelen
-
Hát ez bün ronda
-
madarasz92
őstag
Jönnek és jönnek az újabbnál újabb Android alapú okosok!
-
plus44
veterán
Nem kicsit sidekick, nem is tetszik.
-
brumesz
aktív tag
ez konkrétan ronda
-
Integra
titán
ez olyan mint egy lerontott nintendo ds..
borzalmasak ezek a motorola formatervek -
atike
nagyúr
Én meg tudnék barátkozni a méretével. Bár tény, hogy ormótlan kicsit, de nekem bejön.
-
törölt tag
ez a sidekick kialakítás nekem nem jön be... rengeteg kihasználatlan terület, otromba méret, stb. a Droid sokkal jobb, bár a navigomb azon is csúnya, elüt a design többi részétől.
mondjuk ezek mind a Verizonnak készültek, szóval nálunk nem működnének (cdma hálózat)
-
BloodRay
veterán
Miért ilyen baromi nagy??
Illetve miért ekkora a kihasználatlan terület a készüléken? -
Scenic
tag
Örülök, hogy így mutogatják sorba a jobbnál jobb moto-androidokat, de az isten szerelmére mikor jönnek már ki végre?
Én spec nagyon várom már a Cliq-et... -
No-kia
addikt
csak jöjjenek már, mert ezek tetszenek
-
kaller1
veterán
Enyhe sidekick beütése van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 2A 128GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT