Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Amit ígértek februárra, azt is kiadták, sőt pár ICS-figura már bele is került (a semmire sem használható facelock nem, de ebben van ujjlenyomat-olvasós beléptetés, az biztosabb).
Működésben szerintem is jók a Motorola romjai; az ICS-re fix időpont olyanra van, mint az enyém, az at&t-s, a többiekre kétséges, hogy mikor lesz. Ez a Motorola oldaláról származó hivatalos információ, amit rum-cajsz is linkelt 15.-én, nem kamu, kétes oldalakról.
Minden másik MB860-asra rá lehet tenni egyébként az at&t frissítéseket, amit az enyémre rátettem, abból elmentettem a boot.img-t és system.img-t, ezek cwm-ből feltehetőek, ugyanúgy az új rádió is, ebben az esetben az rsd lite-tal sem kell szórakozni, ami veszélyesebb művelet. A telepítést, rootolást rum-cajsz szépen leirta szintén.
Még egyszerűbb a (majdnem) gyári Nottatrich-romokat használni, abba már beletetettük a magyar nyelvet is, gyári, legújabb kernel van benne alapból, van full bluros és lite változatban, pár apró extrával.
Persze, ahogy minden beavatkozás, úgy ez is kíván némi utánaolvasást, nem mindegy, hogy milyen a telefon, európaiban és amerikaiban is több kivitel van, vodafontól t-mobilon át orange-ig, a leírások általában az at&t változatra vonatkoznak, a többinél kellhet ramfix, vagy unified kernel. -
rum-cajsz
őstag
Az amerikai Atrixra jelentették be az ICS frissítést, a többi Atrix (Bell, nemzetközi, stb..) változatra pedig fontolgatják.
Nem szokott gány romokat kiadni a Motorola, én bízok bennük most is.
Nottach kiadott egy javított verziót, a változások listája:
-Added External Keyboard Settings (sajnos a magyar nincs benne)
-Swapped Camera for Droid3 Camera
-0kb Camera Sounds
-Ad Blocking (hosts)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest