Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem Saturnos van, tavaly elromlott, megjártam én is a magyar MediaMarktot, de pár nap múlva visszaküldték, hogy mégsem tudják gariztatni. A magyar szervíz el sem vette, mert német. Eddig a rossz hír.
Ami jó, hogy visszaküldöd a német motorola szervíznek, leírod egy papírra mellé mi a baja, hová küldjék vissza, stb. Nekem egy hét múlva vissza is ért, alaplapcserét írtak rá, új IMEI számot kapott, de annyira nem látszik rajta javítás, hogy elképzelhető, hogy egy új készüléket kaptam
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.Üdv
Ati
-
ghiottone
nagyúr
MM-nekem egy Saturnos S9 garanciális ügyintézésére ezt írták nekem -ma:
"Köszönjük levelét!
Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a garanciális ügyintézésre bármely áruházunkban van lehetőség. A javításhoz szükséges a számla, a jótállási jegy a készülék és minden gyári tartozék.
További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Fükő Zoltán
Media Markt Online Ügyfélszolgálat"Amúgy én azt javasolnám, hogy a lenovo ügyfél-szolgálattal vedd fel a kapcsolatot. Én is angolul írtam nekik anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Mindez tavasszal volt, jövő májusig még garanciás.