- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1243 üzenetére
Nekem a Moto appot úgy lefrissítette az Apptoide,hogy többet el sem indult. Megnéztem és nem is volt telepítve(?) Nagynehezen sikerült visszatenni,úgyhogy én inkább várom a hivatalos frissítést.
Gondolom februárban nekünk is megjön már. Persze ez a 7.1-es ROM szerintem nagyon kiforrott,nekem tényleg hibátlan.(Közben meg őstag lettem)
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1249 üzenetére
Én nem igen vagyok kibékülve a Google fotó appjával. Harmadik féltől származó appot meg nem szeretnék letölteni,mindig a gyári híve vagyok. Ezért is örültem volna,ha van saját galéria alkalmazásuk. Plusz a guglié szerintem nem valami okos.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1239 üzenetére
Yepyep.
-
Szabcsizz
őstag
prolad:
Sajnos nem,és szerintem az Oreo sem fogja elhozni. 😥 -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1192 üzenetére
Nem vagyok rasszista,de az indiaiak borzalmas videókat készítenek.
-
Szabcsizz
őstag
Van valami számotokra bevált oldal/alkalmazás ahonnan szép,esetleg QHD felbontású(valódi) képeket lehet vadászni?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1182 üzenetére
Én M és nincs ilyen opció.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1163 üzenetére
Pont most akartam küldeni. Letargikus állapotba estem,pedig már az Oreo-t vártam.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1140 üzenetére
Máshol is láttam már ilyet. Valakinél állítólag megoldotta a reset,mivel úgy rakott fel újabb szoft.verziót,hogy a visszaállítás kimaradt. Egy próbát megér.
-
Szabcsizz
őstag
Kíváncsi vagyok,hogy ebben a hónapban csak a szokásos secu patch jön,vagy jön vele együtt az Oreo is. Z Play azt hiszem csak az előbbit kapja meg. 🤔
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Indian74 #1130 üzenetére
Nagyon szívesen,olvass vissza egy kicsit. Nem régen volt ez éppen téma. Ha jó szervízháttért szeretnél,akkor a Huawei-nél kopogtass. Ettől eltekintve én imádom ezt a telefont,sosem okozott még csalódást. Pedig hidd el,hogy nekem nagyon magasak az elvárásaim ha elektronikai eszközökről van szó.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1105 üzenetére
Benoe77 fórumtárs részletezte a flashelés menetét,ha visszaolvasol.
Bluetooth problémával szervízhez kell fordulni. Nem az első eset,hibás lehet a modul.
NFC ügyében nem tudok nyilatkozni,sosem használtam még.
GG-vel én személy szerint úgy vagyok,hogy marketing. Én is nagyon vigyáztam rá,de van rajta nagyon pici karc. Persze lehet akármilyen védőüveg,a zsebpiszok is megkarcolhatja. Legtöbbször meg ugye ott tartja nap közben az ember.
Ezektől eltekintve nekem nagyon nagy csalódás ez a telefon. Pozitív értelemben. Pedig nekem tényleg nagy igényeim vannak,ha elektronikai eszközről van szó.
Ha a reflash sem segít,én visszavinném cseréltetni vagy ilyesmi. Bár nem tudom honnan származik a készüléked. -
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1103 üzenetére
Én esetleg még azt tudom javasolni,hogy próbáld meg a ROM-ot újra flashelni.
Mellesleg egyetértek,például az iOS mindig jobb volt az akkumulátor kezelésében. Régen a 2.3.6-os rendszerek úgy betudtak hülyülni,hogy percek alatt leszívták az akkumulátort. Szóval azért valamicskét javult a helyzet.
Najó,ez azért elég para: -
-
Szabcsizz
őstag
válasz
proradeon #1096 üzenetére
Én pont ezért nyergeltem át tiszta droidra. Az EMUI az őrületbe kergetett már,mindig ébren volt valami. Itt semmi ilyen probléma nincs,pedig az összes közösségi sz*rt használom.
Ezt a tartózkodási helyen belül találod. Jobb felül,három pötty. Ezeket érdemes kikapcsolva tartani,legtöbb esetben ezek az opciók felelnek az ébrenlétért. -
Szabcsizz
őstag
Milyen C-s adatkábelt ajánlanátok? Ahhoz nem nagyon értek. És lehetőleg itteni bolt,ne eBay meg hasonlók. Plusz mire kell figyelni?
-
Szabcsizz
őstag
Uzi74,ghiottone: köszi a tok ajánlást,a sima TPU tokot megrendeltem,plusz a speedshop-nál találtam Spiegen tokot,azt is. Gondolom eredetit árulnak.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1055 üzenetére
Nekem is jött,novemberi patch. Nem sz*roznak ha frissítésről van szó.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1049 üzenetére
Aki ismeri a Moto frissítési politikáját,az tudhatja. Én nekem ez az első Motom,soha nem is követtem a tevékenységeiket. Ghiottone majd megmondja,ő a szakértő ebben a témában.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1044 üzenetére
Na,akkor már nem lehet messze.
Ez lesz az utolsó főverzió,amit kap a telefon? Ha jól tudom,6.0-ról indultunk. -
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
Szerintetek az Oreoval változni fog a felület,vagy marad ugyanez? Próbáltam más indítókat,de pl a Pixel launcher egy fos.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #997 üzenetére
Köszi,ez egész jó hír. Bár megjegyzem,a jelenlegi rendszerrel sincs semmi problémám. Vaj sima,plusz még nem találkoztam semmi hibával.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #995 üzenetére
Kicsit több infó? Én sehol sem olvastam.
-
Szabcsizz
őstag
Nem vagyok híve a cleaner programoknak,igazából értelmük sincs. Viszont a cache törlése nem hülyeség,ez hogyan oldható meg? Ugye itt telefonkezelő nincs. (aminek mondjuk örülök)
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #974 üzenetére
Szerintem a projektor tipikus az a modul,amit megmutatnál a haveroknak egyszer,aztán a polcon pihenne az idők végezetéig.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #953 üzenetére
A G5s Plus újabb készülék,ha jól rémlik augusztus körül mutatták be. Dupla kamerás,5,5 inch-es a képernyő mérete. Hirtelen ennyi ugrott be. Az ár egész jó,bár kérdésem annyi lenne hogy ez melyik kiosztásra vonatkozik? 4GB/64GB?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #925 üzenetére
Plusz a fentebb írt dolgokhoz még hozzá lehet tenni,hogy ez az M nem is erre a piacra készült. Ez helyett biztosan van jobb választás is. Ha gondolod szívesen segítek/segítünk.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #922 üzenetére
Pontosan ebben a sorrendben.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
gabesz1904 #920 üzenetére
Én mondjuk Helio P15-el nem vennék telefont már. Mondjuk semmilyen Mediatek processzorral szerelt készüléket nem. De ez már egyéni dolog.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Simple Mind #893 üzenetére
Nem lehet,hogy behalt a modul? Nálam S4-en volt ilyesmi. Nem kapcsolt be. Egy időre bevillant,aztán mintha nem történt volna semmi,újra elhalványult. Mármint a Bt ikonja. Én gariban cseréltettem,azóta jó.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #889 üzenetére
A helyzet meghatározó nálam is nagyon pontosra van állítva. Én csak egy 4K-s akkut használok,de még annak se érzem szükségét,nem hogy egy akksis toknak.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #884 üzenetére
Nfc-t egyáltalán nem használok,kicsomagolás óta ki is van kapcsolva. Bluetooth nincs használva mostanság,mivel őszi szünet van. Ja,és egy SIM-et használok.
Benoe77: az úgy teljesen korrekt. Körülbelül ugyanolyan az akksi időnk.
-
Szabcsizz
őstag
Egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Töltöm a telefont,közben Snapchat/Játék felváltva,szal elég forró és a képernyő vibrál. Lehúztam a töltőről és abbahagyta. Találkozott már valaki ezzel a parajelenséggel?
-
Szabcsizz
őstag
Köszi srácok a véleményeket, már megrendeltem. Holnap itt is lesz.😃
-
Szabcsizz
őstag
válasz
ghiottone #843 üzenetére
Ha fan vagy, akkor te vagy az en emberem. Az akksi az egyetlen amitol tartok. Forumot vegigneztem, nem igen talaltam tapasztalatokat. Tipikus mai fiatal vagyok, akinek 0-24ben Snap/Insta/Face stb megy. Ilyen felhasznalas mellett gondolom ne szamitsak tul jo uzemidore. Ez az egy ami miatt meg nem rendeltem meg. Jelenleg EMUI-t nyuzok, mar ket eve, nekem nincsenek jo tapasztalataim vele.(negyes verzio)
-
Szabcsizz
őstag
Bocsi a dupláért, de közben rájöttem hogy 117 ezer. Nem 150, elnéztem.
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok ezt a telefont 150 ezerért? Vehetek ez mellett Honor 9-et is hasonló áron, plusz Huawei P9 Plust is, 95 ezerért. Ti ennyi idő után is megvennétek? Látom a 4G hiba javításra került. -
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #569 üzenetére
Plusz a Xenon vakut se felejtsük el, este nagyon jól tud jönni.
Érdekes ez a modularitás amúgy. Nálunk aranyárban mérik,de kint meg találni elég jó ajánlatokat, de magyarba meg nem szállítanak..
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #550 üzenetére
Ha ilyen használat mellet,megvan az egy nap üzemidő,akkor nekem is jó lesz az.
-
Szabcsizz
őstag
Ha októberben még lesz a Telekomnál,szerintem beruházok erre a készülékre.Nagyon tetszik,tök egyedi cucc,plusz szűz droid megspékelve használható extrákkal számomra áldás.MIUI/EMUI meg hasonló borzadályaktól menekülök.Viszont ezek a merülési/térerő gondok kissé elkeserítenek.Ezek mennyire számítanak általános hibának?Esetleg konstrukciós hibája van a készüléknek?Plusz még akkumulátor idő nálatok milyen egy teljes napra kivetítve?Topicot végigolvastam,látom nincs sok tulaj,de a színvonal magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest