Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Magisk
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megjárta a Moto Z-m a németországi szervizt. Leírom tapasztalataimat, hátha valaki hasonló cipőben jár, és hasznát veszi.
A telefonomnak először a BT funkciója mondta fel a szolgálatot, majd nem sok idő múlva a WiFi is. Mivel eredetileg Németországban lett vásárolva, a magyarországi Lenovo nem foglalkozik a javításával. Így a német Motorola ügyfélszolgálat javaslatára postáztam el a telefonomat az alábbi címre:
DAT Repair GmbH, Am Sophienhof 8-10, 24941 Flensburg, Deutschland
A csomaghoz csatoltam egy levelet, melyben leírtam a telefon hibajelenségeit. Más papírt nem küldtem vele. Feltehetőleg IMEI szám alapján csekkolták le a garanciaidejét a telefonnak.
A csatolt levélben leírtam nekik egy mailboxde-s címet is, mert a Motorola ügyfélszolgálata szerint csak németországi címre hajlandóak kiküldeni a telefont a javítást követően. Utóbbi szerencsére fals információ volt. Gond nélkül visszaküldték GLS-sel az eredeti csomagon feltüntetett magyarországi feladási címre.A procedúra nagyjából két hetet vett igénybe, onnantól számítva, hogy megkapták a készüléket. Egyetlen egyszer vették fel velem a kapcsolatot: mikor átadták a GLS-nek a csomagot. Ekkor elküldték e-mail-ben a tracking number-t. 3 munkanap múlva a kezemben volt a telefon.
Egyelőre úgy tűnik, hogy szép munkát végeztek (alaplap csere). Végre szépen működik a Moto Z-m.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi