Hirdetés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megjárta a Moto Z-m a németországi szervizt. Leírom tapasztalataimat, hátha valaki hasonló cipőben jár, és hasznát veszi.
A telefonomnak először a BT funkciója mondta fel a szolgálatot, majd nem sok idő múlva a WiFi is. Mivel eredetileg Németországban lett vásárolva, a magyarországi Lenovo nem foglalkozik a javításával. Így a német Motorola ügyfélszolgálat javaslatára postáztam el a telefonomat az alábbi címre:
DAT Repair GmbH, Am Sophienhof 8-10, 24941 Flensburg, Deutschland
A csomaghoz csatoltam egy levelet, melyben leírtam a telefon hibajelenségeit. Más papírt nem küldtem vele. Feltehetőleg IMEI szám alapján csekkolták le a garanciaidejét a telefonnak.
A csatolt levélben leírtam nekik egy mailboxde-s címet is, mert a Motorola ügyfélszolgálata szerint csak németországi címre hajlandóak kiküldeni a telefont a javítást követően. Utóbbi szerencsére fals információ volt. Gond nélkül visszaküldték GLS-sel az eredeti csomagon feltüntetett magyarországi feladási címre.A procedúra nagyjából két hetet vett igénybe, onnantól számítva, hogy megkapták a készüléket. Egyetlen egyszer vették fel velem a kapcsolatot: mikor átadták a GLS-nek a csomagot. Ekkor elküldték e-mail-ben a tracking number-t. 3 munkanap múlva a kezemben volt a telefon.
Egyelőre úgy tűnik, hogy szép munkát végeztek (alaplap csere). Végre szépen működik a Moto Z-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Viccrovat
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- League of Legends
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest