Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Megjött az amazon alexa mod-om, kipróbáltam fej-fej mellett a soundboost 2-vel (2 moto z-n)
Igaza volt a korábban linkelt tesztnek, tényleg jóval tisztábban szól nagy hangerőn az alexa mod. A kihangosító funkció amit még sokat fogok használni, a plusz mikorfonok miatt elsőre nem éreztem különbséget, mindkettő jól tette a dolgát.
Ami még tetszett, hogy a bevágás az oldalán van (nem az alsó élén mint a legtöbb modnak), sokkal könnyebb leszedni a telefon hátuljáról, ami egy ekkora modnál gyakori tevékenység. Amiatt sem kell aggódnom, hogy felborul egy rossz mozdulattól, mint a soundboost 2.Persze nagyobb, nehezebb és furcsa a fogása és nincs rajta szép JBL felirat - de úgysem tárolom rajta, ha nincs használatban.
A soundboost 2 is jól szólt és jó kis kütyü, de nekem ugyanannyiba került mindkettő praktikusan, ezért az alexa marad...(meg mert van echo, echo dot amúgy is a lakásban)
Viszont az olcsóbb 1 gen soundboosttal szemben lehet alul maradna ár-érték arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest