- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
syner
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni frissítéssel kapcsolatban.
Adott egy Z XT1650-03 Reteu, DS, független telefon, hivatalos forrásból, itthon vásárolt, magyar lenovo garanciajeggyel. Augusztusban vettem, azóta semmi nem frissült rajta, sec. patch júniusi, verzió 7.0. OTA frissítéskereső azt írja, hogy up to date, ami nyilván hülyeség.
Próbálgattam már mindent, hard reset, sim nélkül, simmel, másik wifi, mobilnet stb., de semmi eredmény, illetve egyszer külföldön azt írta, hogy csak otthoni hálózaton hajlandó frissítést keresni.
Beszéltem többször a nemzetközi Moto/Lenovo ügyfélszolgálattal, azt írták legyek türelmes, majd jön a frissítés, persze hónapok óta semmi. Felvettem a kapcsolatot a Moto-val a Lenovo fórumon, adminokkal is beszéltem, eredmény 0.
Most lett elegem, mivel néha a telefon laggol, újraindul, alkalmazások leállnak (hard reset után is), nem vészes, de nem ezért vettem egy flagshipet.Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet alternatív módon megfrissíteni a rendszert (lehetőleg garanciavesztés nélkül). Látva az inkompetens szerencsétleneket az ügyfélszolgálaton nem szívesen adnám be hivatalos szervizbe egy hónapra.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Automata kávégépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Hegesztés topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest