- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Persze hogy nem. De ez ma már nem akkora ficsőr! Egész lassan tudott forogni a ventilátor. Szemben az RM-el ami stabilan tartja a 650-et
Az RM-et sem hallom, de tudom-látom, hogy megy folyamatosan a ventilátor. Pedig nem kellene. Ergó; Hibás (a rendszer)Basszus! Most esett le; Nem azért RM650, mert 650 wattot tud, hanem ha összezavarodik, akkor ennyin forgatja a lapátokat!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Johnnyxy27 #85 üzenetére
Az enyém kettő darab héttel a bolti garancia lejárta előtt adta be a kulcsot. Senki nem értette, hogyan történhetett...
-
bteebi
veterán
válasz
-Skylake- #12 üzenetére
Miért, nem elég nagy a fogyasztása? Amúgy évek óta (jópár éve) ez a tesztkonfig a tápos teszteknél.
Amúgy jó kis tápok, egy 650 W-os elég jó választás lehet annak, akinek kell a hatékonyság és a nagyobb teljesítmény is. Szívesen látnék ilyet 400 W-os kiadásban is, arányosan olcsóbban
.
#83: "Írom ezt úgy, hogy 10-15% környéki átlagos terhelésre platina tápot vettem."
Milyet?
-
dqdb
nagyúr
A 80+ Titanium minősítésnél a feltételek közé a korábbi 20-50-100% szintek mellé felvették a 10%-os terhelés melletti 90%-os hatásfokot. Emellett körülbelül 3 éve az összes 80+ minősítésnél mérik a 10%-os teljesítményt is, hiába nem feltétele az alacsonyabb szinteknél, vagyis ha az alacsony terhelésű hatékonyság a célod, akkor már most is adott a lehetőség, hogy független minősítőszervezet mérései alapján keress magadnak tápot.
Azt is vedd figyelembe, hogy a nagyon alacsony terhelés rosszabb hatékonyság mellett még mindig nagyon kicsi pazarlást jelent, 400 wattos táp esetében a 10%-os terhelés melletti 80%-os hatékonyság azt jelenti, hogy 10 wattot pazarol el, míg a 90%-os azt, hogy csak 4,44 wattot, szóval tényleg kis különbségekről van szó, az előbbit manapság szinte minden 10%-os méréssel rendelkező Gold táp túlteljesíti (a modernebb belsejű Silverek és a Bronze-ok eléggé nagy része is), az utóbbit a Platinumok többsége, szóval csak az a kérdés, hogy ennyire kis fogyasztáskülönbségért a nem kicsi árkülönbözetet hajlandó vagy-e kiadni.
Egy példa: a Super Flower Leadex Gold 550W (SF-550F14MG) 29e forint környékén van mostanában, a Super Flower Leadex Platinum 550W (SF-550F14MP) 35e forint környékén. A 10%-os hatékonyságuk 86.42% és 91.13%, azaz az előbbi 55 wattos terhelés mellett 8,64 wattot disszipál el hőként, az utóbbi 5,35 wattot, a különbség 3,29 watt mindössze, ennyi például két azonos méretű, de különböző típusú SSD fogyasztása között is adódhat simán, vagy 3 házhűtő ventilátor is megehet ennyit, a CPU-ról nem is beszélve. Szóval jó dolog az alacsony terhelés melletti magas hatékonyságot megkövetelni, de ehhez ne csak a tápot nézd, nézd a többi komponenst is.
Írom ezt úgy, hogy 10-15% környéki átlagos terhelésre platina tápot vettem.
-
CriticalHit
addikt
Delta vagy Seasonic belsőnek örültem volna.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Occon adom #77 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő
Ha játékra építenék erős gépet, akkor én is olyan tápot vennék, ami csak egy bizonyos terhelés hatására kapcsol be. Valaminek el kell vezetnie a keletkezett hőt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Occon adom #77 üzenetére
Igen?
MErt szerinted nem lesz hangja egy tápnak se , ha meg van terhelve, szerintem a tündérmanók fogják kifingani a meleget bentről? Nem a jéghegy van a belsejében, hanem alkatrészek, amik hőt termelnek...
Gondolkozz először, mielőtt lőni akarsz... Ha nem lenne ventizaj, akkor szerinted meddig bírná a táp?
Nem nehéz kérdések, de a baj, hogy nem merültek fel azelőtt, mielőtt írtál volna
Ne legyünk már hülyék... Ezért tényleg kár volt ... Olvasgass tápokról , bármiről, DE csak olvasgass
-
ncc1701
veterán
Egy nagios plugin érdekes lehetne hozzá...
-
drdr
senior tag
Kicsit vegyes érzelmekkel fogadom mindig ezeket a termékeket, jó hogy 85...9x% hatásfok..., de mekkora teljesítmény mellett?
A pc-k jó része irodákban találhatók, vagy háztartásokban jellemzően nem gamer gépek, ahol, lehet egész élettartamuk során nincsenek kihajtva néhányszor 10W-nál jobban. Ebben a tartományban milyen a hatásfok, bármely táp (legyen az 300W-os vagy nagyobb) esetében is.
Már régen szabályozni kellett volna ezt a területet is, nemcsak a standby fogyasztást (és egyebeket pl. az autók káros anyag kibocsátását, nagy telj. porszívók kivonását...) Itt meg csoda számba megy hogy 85-90% a hatásfok... Nem is engednék ez alatt gyártani... -
Scholes9
nagyúr
Nem rossz tápok, de tényleg kicsit sokba kerülnek. Majd talán csökken az áruk. Pl SLI-re remek választás lehet majd bármelyik.
Amúgy Ennyi erővel lehetne azt is csúcs tápnak nevezni amiben nincs ventillátor. Halkságban is Maxot nyújt. Mert ezek alapján hiába 1500W meg akár Titanium minősítésű, ha van benne ventillátor. Nézőpont kérdése.
-
Gróf...
aktív tag
Ákoska! Pihenj! A "Csúcs táp" igenis Egyszázharminckétmilló-Negyszázhatvannyolcezer-Kétszázhusszonöt wattnál kezdődik! Ne hagyd magad eltántorítani!
Aki a ventilátorra gerjed, annak: Az én RM650-em ventilátora egy ideje (Jó ideje) folyamatosan pörög mindentől függetlenül. Ennyit a terhelésfüggő ventilátor vezérlésről!
(A "felrobbant" HX650 helyett küldte garanciában maga a Corsair! Azóta nem vagyunk barátok.) -
Bundyta
tag
Ki az, aki ezt otthon, ki tudja hajtani? Minden portjára tud merevlenyát, videókarit, meg mittomén' mit rakni?
-
bambano
titán
múlt pénteken kellett soványmalac vágtában kirongyolnom egy géphez és kicserélni benne egy corsair hx tápot. két év 10 hónapot bírt.
attól tartok, hiába indít a cikk úgy, hogy nincs hová fejlődni, szerintem még van.
és a ph! milyen tápot vegyek társaságnakők megmondták, hogy ne azt vegyem...
-
NomadND1
senior tag
Ha már csúcs széria, akkor az AX-i miért maradt ki?
Az egy dolog, hogy az RM-i nem csúcskategória, csak felső -
Graphics
Jómunkásember
válasz
daniel_229 #62 üzenetére
CX300 tudtommal nem volt
-
daniel_229
csendes tag
Azt tudom hogy a hatásfok ezeknél kb 50%-os terhelésnél a legjobb, 100-200W meg egy átlag irodai / netezős konfig max fogyasztása. Ezek a tápok már a minőségibb kategóriába tartoznak, de teszem azt egy jó gyártó alsó - közép kategóriás cucca nem 35k. Szerintem a nagy többség (idehaza) nem ezeket veszi, hanem inkább a 10-20 ezres mezőny (már aki nem a tápon spórol, mert van akinek a Codegen a prémium táp). A Corsair CX 300-at pl ezért szerettem: nem volt sokkal drágább, mint a gagyi 700W-os tápok, csendesek voltak, és nagyjából a leghatékonyabb tartományban üzemeltek (persze ez nagyban konfigfüggő). De ezek szerint már nekik sem éri meg ilyen kicsi tápot gyártani.
-
Nem csak nekem.
Csúcs vga-nak jó lesz egy GTX 980 ? Az jó erős,jó minősítéssel.
Csúcs procinak jó lesz egy 6600K ? Jó erős jó minősítéssel.
Csúcs lapnak jó lesz egy X99-Gaming 5P vagy X99A Gaming 7 vagy egy Xpower ? Jó minősítéssel.Egyik sem csúcs de elég jó ahhoz,hogy szívesen beszéljünk róluk,és okkal tegyük.
DE,egyik sem csúcs.Így értettem a tápra is.
Jó,biztosan vitathatatlanul jó,de nem csúcs. -
Graphics
Jómunkásember
Neked.
Mondom, nezopont kerdese mi a csucstap
De legyen!
Egy rendes valaszt akartam volna, de ez nesze semmi fogd meg jol.. Azé' csucstap...azé!De nem kotekedek, maskor is elkuldtel vmiert a k.anyamba indokolatlanul, arra se kaptam azota rendes , nekem kulonosebben nem gond
.
-
Graphics
Jómunkásember
Elolvastam, de a 750-es Platina miert nem az? Hianyzik belole valami.?
Vagy mi? Az a jobb, ami a legnagyobb?
Akkor ugy korrekt, hogy szamodra a csucstap 1500W es platina
így oke
Csak mert akkor szerintem az 1500-as Platina nem csucstap... Van 2000W-os, az a csucs...Nezopont kerdese.Jaah, tudjuk
-
Graphics
Jómunkásember
En is tudom, hogy nem attol lesz.
De attol se, hogy hany wattos.
Ennek a tapnak minosegi van, nem szarbol raktak ossze, jo kondikkal, megfelelo vedelemmel.Adnak
Adnak melle megfelelo koritest is. A CWT nem szar gyarto, kozeptol felfele erdemes veluk szamolni, a legnagyobb OEM/ODM a piacon.
Mitol lesz akkor csucstap?
Szeretnem tudni, fejtsd ki , szerintem a tobbiek is tudni akarjak mi a csucstap definicioja .
-
Graphics
Jómunkásember
Kinek mi a csúcs.
Egykártyás rendszerben kb felesleges nagyobb. De gondolom ezt Te is tudod
Minek venne barki is 1500-as tapot, ha plafon 400W-ot eszik a gepe pl... Overkill
Berakni egy 1500-os tapot oda, ahova felesleges, szerintem mero csattogtatas... Ha kell oke, de ha nem minek?
De termeszeteseb ha van indokolhato magyarazata, megertjuk. A megtehetjuk, miert ne, es a majd ha kesobb fejlesztek az nem oke...
Platina tap, jo belsovel.
BMW-bol is van 1M valakinek az a csucs... Masnak meg az M5... Igenyek
-
Killer01
őstag
Nem mondom hogy rossz tápok, de durván túlárazottak. Egyedül a venti megoldása szimpatikus, a szoftveres baromságért max 5-6 ezret lennék hajlandó fizetni (ez is a triplája minimum mint amibe kerül).
-
Egy 750W táp miért és mióta csúcs táp ?
A csúcs táp 1500W és Platinum minősítéssel kezdődik.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
daniel_229 #42 üzenetére
1. Hatasfokuk nem max terhelesen a legjobb.
2. Nem a teljesitmenyert (hany wattos) fizetsz. Egy 450W-os mittomen kerulne 1500 Ft-tal kevesebbe, amikor az egesz elektronika melle 30 ezer, ami a megbizhatosagot, modularitast, egyenletes feszt es hatasfokot biztositja. Ilyen elhanyagolhato kulonbseg mellett pedig mar nem szoktak ertelmet latni kulon termek fenntartasanak.
Tehat ilyen technikai parameterek mellett nem lenne szamottevoen olcsobb a kis tap. Erted, most lenne a piacon mondjuk egy 550W-os minosegi tap 35000 Ft-ert meg egy 300W-os 33000Ft-ert.
-
Reggie0
félisten
válasz
Johnnyxy27 #43 üzenetére
Nem fog sokaig tartani ez az alacsony fogyasztas a vgaknal.
-
daniel_229
csendes tag
válasz
Johnnyxy27 #43 üzenetére
Nem vagyok nagyon járatos az elektrotechnikában, de egy nagyobb teljesítményű tápból "butítással" olcsón lehetne kisebbet gyártani. Nem kell új belsőt tervezni stb. Mondjuk amíg az Event, M-tech és társai 7-8 ezerért adnak 7-800 W-os tápokat, és viszik mint a cukrot (mert kell a gépbe)
addig lehet,hogy szűk az a tábor akinek a 350W is elég. Szerintem az átlag VGA nem nagyon fogyaszt 200W-nál többet.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
daniel_229 #42 üzenetére
lehet hogy lesznek, tekintve a tavalyi (vagy ez év elejei Maxwelles vga-kra) de nem hinném, hogy sokfajta jönne, legalábbis még nem, majd ha az átlag vga 200 watt alá szorul full terhelésen, akkor jönnek, hatásfok egyre jobb, szóval...
-
daniel_229
csendes tag
Nagyon jó tápok, jelenleg én is egy (ősöreg) HX 450-et használok. De azt nem értem, hogy miért 550W a legkisebb tápegység? A konfigok jó része még a felét sem kéri, ekkora tartaléknak meg semmi értelme, pláne hogy 90%-ban feleslegesen kell megfizetni a plusz pénzt. Többször rakok össze kis teljesítményű gépeket, ezért is szoktam általában CX 300-at választani tápnak, amíg kapható volt. A legtöbb (neves) gyártónak nem éri meg a "kis" tápegység?
Egyébként a monitorozáskor méri vagy "számolja" a fogyasztást?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
a 650es volt csak seasonic, mind a v1 mind a v2. v1nel a nagyobb modellek CWT belesek voltak.
DR|FTK|NG: jaja. a leadex platform nagyon jol sikerult.
rudi: Corsairnel eleg nagy kavarodas volt olyan 2010-2011 korul a tapoknal.
pl ott volt a HX650v2 es az AX650, mindketto gold seasonic bellel, mindketto felpasszivan, egyedul a full modularitas es az adda / san ace venti volt gyakorlatilag a kulonbseg (gyakorlatban mindket tenyezo elhanyagolhato), mikozben arban kb egy ebed araban tertek el. szoval kb egymas elol vettek el a piacot.
2009es seasonic beles CX400 revB mai napig megy csaladtag gepeben, bar annyira nagy terhelest nem kap (q6600+7770 OC). a sajat HX650v2omet is csak amiatt csereltem, mert az i7+290x CF ala mar boven keves lett volna.
AcBelt mostanaban nem nagyon lattam
alsobb szeriaban lattam hogy a Corsair olcsositott, de utobbi harom evben szinte folyamatosan multiGPUztam, 800W/gold meg altalaban vizvalaszto, afole mar olcsobb szeriakat nem szoktak pozicionalni.
-
rudi
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #38 üzenetére
Alapérvényű, hogy ami Seasonic az kóser akármekkora teljesítménnyel, akármilyen árszinten. A CWT viszont inkább egy középkategóriás OEM, az egyszerűbb, olcsóbb modelljei nem világbajnokok, viszont a 80 Plus Gold és afölötti besorolású termékeik már rendben szoktak lenni.
-
rudi
nagyúr
Na, csak kimaradt ez a két márka, őt akár az AcBelnek is lehet Platina bele.
Ami a Corsairt illeti, volt hogy széria közben váltottak, sőt a TX-ben a fele Seasonic a másik fele CWT volt már a kezdetekkor. De pl. a VX és CX egy-egy marha jó ár/értékes Seasonic béllel kezdett aztán mind a kettő alsóközepes CWT-re váltott.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
Az, a 850-es viszont CWT
Teljesítményben hát látható, hogy van különbség, az egyik 650-es a másik meg 850-es...
-
-
DR|FTK|NG
veterán
Saját név alatt is van az SF-nek 80+ Platinum tápja, pl az SF Leadex Platinum(ez a belső van az EVGA P2-ben), SF Golden Silent 500W
CWT belsős Corsair léte ellenér tetszik nekem.
-
Graphics
Jómunkásember
Deltát kereskedelmi forgalomban nem nagyon lehet kapni.
Az nem meglepő, hogy a Corsair váltogatja a partnereit... Mindent a profitért...
Enermax Platimax még tán Enermax , de szerintem már az is CWT gyártás,a Platimax DS pedig már biztosan CWT, mindössze az Enermax design-ra épül... / szerintem pár év és Enermax és a CWT neve erősen összeforr.
-
-
djculture
félisten
Kínjukban már nem tudnak mit kitalálni miért kérjenek el plusz pénzt..
-
rudi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
Szerintem az RMx-re szavazza (RMi Corsair Link nélkül), ez a monitorozó hajcihő árát fektesd mozijegybe, vacsorába, akármibe. A Raiderhez képest az RMx minőségben és felszereltségben is egy kategóriával magasabb szintet képvisel. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy megér-e további 15-20 000 forintot a HXi még egy picit felfelé lépése. Ott már csúcsra kihajtva, játék közben is csak néhány wattos fogyasztásbeli eltérés van.
-
F34R
nagyúr
Nyugtassatok meg hogy a Seasonics meg Seasonics
-
actival63
aktív tag
Az AX 1500i pedig már Titanium minősítésű. 80% körüli terhelésen indul el a venti.
-
Tikakukac
titán
válasz
Occon adom #23 üzenetére
Első hsz.-nek erős lett, de ha kifejtenéd mire gondoltál...
-
F e Z o
veterán
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
Az ezüst és a platinum minősítés között azért van rendesen különbség. Nem is egy árkategória.
-
- = Zk = -
félisten
háát, lehet erre lecserélném az FSP Raider 750-et... de csak mert ez moduláris.
kérdés, hozza-e annak a tudását ez... -
válasz
Occon adom #23 üzenetére
Leírod ezt magyarul?
-
Occon adom
aktív tag
Az áráért még ha terhelik hangos a ventije, kissé durva, hiszen a minőség akkor hol marad?
46eFt nem kis pénz ezért! -
Reggie0
félisten
válasz
Jim Tonic #20 üzenetére
Persze, de nem is kell pontosnak lennie. Ha 10-20%-al csokken a kapac, akkor mar biztos gond van. Ez meg jol latszik abbol, hogy megno az uresjarasi feszultseg hullamossaga.
Pl. kulon lehet valasztani egy agra a kisfogyasztokat(pl. ventillatorok) es azoknak kisebb korlatot adni. Igy ha egy meghibasodik, akkor valoszinubb, hogy a hibaarama atlepi a korlatot es leold a tap.
-
sid.:Rc211v
őstag
Atom jó tápok, bár ez a monitorozás nálam se szempont. Eddig se kellett ezután se fog. Viszont 300w terhelésnél kapcsol be a venti az igen jó. A gépemet passzívan vinné. 450-550w meg bőven elég az egy kártyás átlag gamer gépeknek
-
Az a baj, hogy az in-circuit kapacitásmérés
ritkán adnem ad pontos képet, ha pontos kapacitást akarsz mérni egy kondin, akkor ki kell forrasztanod. Persze ebben az esetben lehetne dolgozni tapasztalati/referencia értékekkel, a funkcióhoz az is elég.
Az áramkorlát funkciót mire lehetne egyébként használni? Instabillá válik a rendszer, ha nem adsz annyi kakaót, mint amennyit igényel. -
Reggie0
félisten
Igen. Bar en tudnek ra egy sokkal jobb funkciot is, ami csak a PIC programjanak modositasaval jarna:
Ugye ezek a fogyasztasmeresek ugy tortennek, hogy a DCDC szabalyozok kimeno PWM jelet es a bemeno (analog) referenciajat(azaz a kimeno feszultseget) mintavetelezi es a proci a karakterisztikabol visszaszamolja. Viszont ha teljesen uresjarasban van a tap, akkor ugyan ezekbol a parameterekbol hozzavetolegesen ki lehet szamolni a kimeno kondik kapacitasat es el lehet donteni, hogy egy megengedheto tartomanyon kivul van-e, azaz elkezdett-e kiszaradni. Hatranya, hogy uresjarashoz egy masik gepre kell kotni az USB-t es onmagaban elinditani a tapot, tehat szereles nelkul nem uszhato meg. -
rudi
nagyúr
Viszont azt csak az aranyáron mért AXi-ben lehet. Itt a HXi és RMi szériánál külön vagy egybe kapcsolhatod a 12 voltos ágat és kb. ennyi amibe bele tudsz nyúlni, a többi csak nézegetése olyan dolgoknak, amiket az ATX12V szabvány úgyis kötelezően értelmes határok közé követel.
-
Televan74
nagyúr
Ez magyar sajátosság,hogy a RM650i és a RM750i közel azonos áron lehet kapni?
-
F e Z o
veterán
Kisebb tápok nem jönnek 400-450W-os kategóriában? A PC-s társadalom hányszázaléka vesz 750W+ tápot?
-
Volt monitorozható tápom (Gigabyte Odin GT), kölyökként én is ráharaptam a marketing baromságra. Az ég adta világon semmi értelme.
-
-Skylake-
addikt
Ezt a tesztkonfigok milyen pincebol keritettetek ?
-
Pipó
őstag
3. oldalon van egy pici elírás:"Itt már elég markáns a felvett energiakülönbség a 80 Plus bronz fokozatos Cooler Masterhez képest, aminél 504 wattot jelzett a konnektoros mérő – ez 35-43 wattal kevesebb a Corsairek energiaigényénél."
Egyébként szuper tápok, bár szerintem nincs szükség mindkettőre és elég drágák is. -
törölt tag
Kiderül majd, hogy a táp vagy az usb kábel romlik-e el hamarabb. De addig legalább lehet min aggódni, hogy pontos értékeket mutat-e a szoftver
-
Tikakukac
titán
Link kábelt én egyszer néztem meg mit tud, aztán dobozba vele.
Amiért megvettem a kilowattosat az az 500W-ig passzív mivolta, mondjuk az is fura, hogy az Everest volt olyan nehéz fele ekkora kakaóval mint az ezres...de majd kiderül.
-
rudi
nagyúr
Ha aláteszel egy porszűrőt (ami a legtöbb tisztességes házban ma már alap), akkor nem igazán kell majd takarítanod, főleg azt figyelembe véve, hogy játékon és komoly munkán kívül sosem fog bekapcsolni a ventilátora. Az extra csatlakozó és extra panel meg mindig extra hibaforrás. Nézd meg a miénknél komolyabb felszereléssel bíró, nemzetközi szájtok tesztjeit, erre a modellre (meg a legtöbb modulárisra) is azt írják, hogy a modpanel a gyenge pont, szerényebb forrasztással, szorosan betuszkolt alkatrészekkel.
-
Graphics
Jómunkásember
Az Enermax beleket már a CWT gyártja, max a tervezést végzi az Enermax, de amióta nicns az Enermax saját gyártósora azóta a CWT lett a partner.
Elég végignézni az Enermax új megjelenéseket: CWT (Enermax design)
Meg azt, hogy mennyi CWT modell van már náluk, meg az albrandnél a Lepánál.
Szóval az Enermax már messze nem olyan mint régen, modellpaletta java az már túlárazott CWT modell..
A Lepa meg nagyrészt CWT, de megjelentek az egyelőre kétes minőségű Yue-Lin Electrical Technology belsők is a MaxBron/Gold szériában...
-
rudi
nagyúr
Igazából ez azért marha érdekes, mert a HXi volt előbb, az RMi később. Ha fordítva lett volna, azt mondom, hogy az RMi-ből kvázi nulla fejlesztéssel (tán a PFC chip cseréjével) csinálták a HXi-t, nyomtak hozzá egy új dobozt és máris el lehet adni a platinára izgulóknak drágábban. Viszont itt a platinás HXi volt korábban és az arany RMi az új... szóval így én sem értem a dolgot. Egyébként jó lett ez a CWT bél, simán Seasonic meg csúcs FSP szint, szerintem az Enchance féle csúcsdolgoknál jobb a minősége és ezzel talán le is fedtünk mindenkit (kivéve az Enermax talán), aki platina közeli tápbelet tud csinálni.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem igazán értem a Corsairt, hogy miért kell két ugyanolyan teljesítményű és hatásfokú, sőt szinte megegyező paraméterű tápot kínálni?Ok, már látom a hatásfoki eltéréseket
-
azért, hogyha kiszerelem a gépből, hogy kitakarítsam, akkor azt a kábelköteget se kelljen kibontanom. meg vele együtt a többit sem.
még mielőtt valaki megkérdezi, hogy miért jó, ha az alaplapi nem fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest