- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Occon adom #77 üzenetére
Igen?
MErt szerinted nem lesz hangja egy tápnak se , ha meg van terhelve, szerintem a tündérmanók fogják kifingani a meleget bentről? Nem a jéghegy van a belsejében, hanem alkatrészek, amik hőt termelnek...
Gondolkozz először, mielőtt lőni akarsz... Ha nem lenne ventizaj, akkor szerinted meddig bírná a táp?
Nem nehéz kérdések, de a baj, hogy nem merültek fel azelőtt, mielőtt írtál volna
Ne legyünk már hülyék... Ezért tényleg kár volt ... Olvasgass tápokról , bármiről, DE csak olvasgass
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
daniel_229 #62 üzenetére
CX300 tudtommal nem volt
-
Graphics
Jómunkásember
Neked.
Mondom, nezopont kerdese mi a csucstap
De legyen!
Egy rendes valaszt akartam volna, de ez nesze semmi fogd meg jol.. Azé' csucstap...azé!De nem kotekedek, maskor is elkuldtel vmiert a k.anyamba indokolatlanul, arra se kaptam azota rendes , nekem kulonosebben nem gond
.
-
Graphics
Jómunkásember
Elolvastam, de a 750-es Platina miert nem az? Hianyzik belole valami.?
Vagy mi? Az a jobb, ami a legnagyobb?
Akkor ugy korrekt, hogy szamodra a csucstap 1500W es platina
így oke
Csak mert akkor szerintem az 1500-as Platina nem csucstap... Van 2000W-os, az a csucs...Nezopont kerdese.Jaah, tudjuk
-
Graphics
Jómunkásember
En is tudom, hogy nem attol lesz.
De attol se, hogy hany wattos.
Ennek a tapnak minosegi van, nem szarbol raktak ossze, jo kondikkal, megfelelo vedelemmel.Adnak
Adnak melle megfelelo koritest is. A CWT nem szar gyarto, kozeptol felfele erdemes veluk szamolni, a legnagyobb OEM/ODM a piacon.
Mitol lesz akkor csucstap?
Szeretnem tudni, fejtsd ki , szerintem a tobbiek is tudni akarjak mi a csucstap definicioja .
-
Graphics
Jómunkásember
Kinek mi a csúcs.
Egykártyás rendszerben kb felesleges nagyobb. De gondolom ezt Te is tudod
Minek venne barki is 1500-as tapot, ha plafon 400W-ot eszik a gepe pl... Overkill
Berakni egy 1500-os tapot oda, ahova felesleges, szerintem mero csattogtatas... Ha kell oke, de ha nem minek?
De termeszeteseb ha van indokolhato magyarazata, megertjuk. A megtehetjuk, miert ne, es a majd ha kesobb fejlesztek az nem oke...
Platina tap, jo belsovel.
BMW-bol is van 1M valakinek az a csucs... Masnak meg az M5... Igenyek
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
Az, a 850-es viszont CWT
Teljesítményben hát látható, hogy van különbség, az egyik 650-es a másik meg 850-es...
-
Graphics
Jómunkásember
Deltát kereskedelmi forgalomban nem nagyon lehet kapni.
Az nem meglepő, hogy a Corsair váltogatja a partnereit... Mindent a profitért...
Enermax Platimax még tán Enermax , de szerintem már az is CWT gyártás,a Platimax DS pedig már biztosan CWT, mindössze az Enermax design-ra épül... / szerintem pár év és Enermax és a CWT neve erősen összeforr.
-
Graphics
Jómunkásember
Az Enermax beleket már a CWT gyártja, max a tervezést végzi az Enermax, de amióta nicns az Enermax saját gyártósora azóta a CWT lett a partner.
Elég végignézni az Enermax új megjelenéseket: CWT (Enermax design)
Meg azt, hogy mennyi CWT modell van már náluk, meg az albrandnél a Lepánál.
Szóval az Enermax már messze nem olyan mint régen, modellpaletta java az már túlárazott CWT modell..
A Lepa meg nagyrészt CWT, de megjelentek az egyelőre kétes minőségű Yue-Lin Electrical Technology belsők is a MaxBron/Gold szériában...
-
Graphics
Jómunkásember
Nem igazán értem a Corsairt, hogy miért kell két ugyanolyan teljesítményű és hatásfokú, sőt szinte megegyező paraméterű tápot kínálni?Ok, már látom a hatásfoki eltéréseket
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest